16.9 C
București
duminică, 22 septembrie 2024
AcasăLifestyleVIDEO Gol fantomă în Belgia. Linia porții, mutată de arbitru cu jumătate...

VIDEO Gol fantomă în Belgia. Linia porții, mutată de arbitru cu jumătate de metru

Erorile scandaloase de arbitraj nu sunt un subiect de actualitate doar în România, ci și în fotbalul belgian, unui cunoscut pentru scorurile radicale înregistrate de echipe. Genk s-a impus cu 3-0, în ultima etapă, în fața celor de la Lierse, însă al doilea gol a fost unul inventat de centralul partidei.

Herve Kage, jucătorul celor de la Genk, și-a încercat norocul la poartă, în minutul 66, când echipa sa conducea deja cu scorul de 1-0. Mingea trimisă de la 16 metri l-a depășit pe portar, însă s-a dus în transversală, de unde a ricoșat la jumătate de metru în fața liniei porții. Abitrul a validat șutul lui Kange ca fiind gol, mingea trecând de linia porții doar în mintea centralului, nu și în fața ochilor celor câteva mii de suporteri prezenți în tribune.

Mingea a fost prinsă apoi de portarul lui Lierse, însă nu a mai contat deoarece arbitrul "văzuse" că balonul a trecut inițial de linia porții. 

Lipsa de reacție a marcatorului golului, inițial, arată că nici măcar acesta nu a crezut că a înscris. Abia după ce arbitrul a validat golul Kage a celebrat reușita în stilul său propriu. 

Genk se află la un punct de liderul Anderlecht, după 13 meciuri, având în clasament 22 puncte.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă