15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleVedeta Săptămânii: Simona Pătruleasa

Vedeta Săptămânii: Simona Pătruleasa

PROFESIE

Ce mai pregătești acum? Care este următoarea provocare profesională?

Telespectatorii mă pot urmări în fiecare weekend la pupitrul Știrilor Kanal D din primetime, cu cele mai fresh și importante informații ale zilei. Sunt dedicată total acestei cariere, pentru că îmi place enorm ceea ce fac. Rămân în zona știrilor, cu siguranță. Dar e adevărat că nu poți ști niciodată ce îți rezervă viitorul.

Cum arată o zi din viața ta?

Acum, de când lucrez în weekend, în fiecare dimineață mă trezesc împreună cu Ingrid și o pregătesc pentru școală. În cele câteva ore cât fiica mea este la școală îmi rezolv treburile casnice, iar apoi petrecem timp împreună; fie că ieșim la film toți trei, în parc sau ne plimbăm, ne place să petrecem timp de calitate împreună. În timpul săptămânii, după școală, merg cu Ingrid la cursurile de canto și la cele de limba engleză.

Care este cea mai importantă lecție învățată în toți anii de televiziune?

Cred că una dintre lecțiile cele mai importante de care ar trebui să țină seama fiecare persoană care vrea să își urmeze un vis este aceea că nu trebuie să se abată de la drumul stabilit, că trebuie să muncească, să pună suflet în tot ceea ce face. Punctualitatea a devenit o adevărată virtute în ziua de astăzi, e un aspect de care trebuie să ții cont în relațiile cu ceilalți și în munca de zi cu zi. Punctualitatea este și o formă de respect.

Ce te vezi făcând peste 10-20 de ani?

Peste 10 ani nu știu ce voi face, dar peste 20 de ani sigur mă văd doar călătorind… 

TIMP LIBER
 
Care este activitatea de weekend care îți place cel mai mult? 

Jumătate de zi, înainte de a ajunge în redacția Știrilor pentru a mă pregăti de emisie, o petrec cu familia. De obicei, weekendul înseamnă că mergem la Opera Comică pentru Copii, în parc sau la cursurile de tenis.

Ai un loc preferat din oraș?

Parcul Herăstrău, pe marginea lacului, pe pajiștea înverzită, acesta este unul dintre locurile mele preferate.

Unde ieși cu prietenii sau cu familia?

Timpul este destul de limitat, ne vedem foarte rar, dar în puținul timp pe care îl avem ne place să ne vedem în oraș, într-un loc liniștit. Când ne vedem cu familia, fie ne strângem cu toții în grădină la mama sau ieșim în natură. Ne place să mergem la Ferma Animalelor, aici, aproape de București.

Ce gen de film preferi și care a fost cel mai recent film vizionat?

Categoric îmi plac filmele romantice, mă emoționează extrem de mult. Urmăresc serialul „Dragoste și ură“, difuzat de Kanal D. Mi se pare foarte bine realizat, actorii joacă genial, iar povestea este fabuloasă. La cinema mergem împreună (cu soțul, Sabin, și fiica, Ingrid), dar de cele mai multe ori vizionăm desene animate.

Care este desertul preferat?

Sunt o împătimită a dulciurilor, nu mă pot decide care este desertul meu preferat, dar vă pot enumera ce îmi place foarte mult: cheesecake, amandină, ecler cu ciocolată, brownies cu înghețată de vanilie…  

STIL & DIETĂ

Cum ți-ai defini stilul vestimentar?

Îmi place să abordez un stil clasic, casual spre elegant, comod și lejer. Nu îmi place să încerc neapărat piese vestimentare extravagante și nici foarte colorate.

Cum te îmbraci în viața de zi cu zi?

Fiindcă petrec foarte mult timp cu Ingrid și avem foarte multe activități pe parcursul întregii zile, îmi place să mă îmbrac cât mai comod, fără tocuri, pentru că îmi place să merg mult pe jos.

Cine sau ce te inspiră?

Mama este una dintre persoanele care îmi sunt un adevărat model de urmat în viață și care mi-a fost un exemplu în dezvoltarea mea ca matur.

Cel mai purtat obiect vestimentar din garderobă?

Sunt un mare fan al jeanșilor, pentru că mi se pare că sunt foarte versatili și se pot integra ușor în diferite out-fit-uri.

Care ar fi tendințele pe care le-ai încerca în această vară?

Anul acesta îmi doresc să port mai multă culoare. În general, mă îmbrac mai mult în culori mai sobre, dar am observat că în trend sunt animal print-ul și culorile vii, am zis să le încerc și eu. La serviciu, la pupitrul Știrilor, port vestimentații pline de culoare, dar în viața de zi cu zi mă îmbrac mai simplu.

Ești într-o formă fizică foarte bună. Cum arată meniul tău zilnic?

Nu sunt o gurmandă, dar îmi place să gust din toate câte puțin. Recunosc, nu sar niciodată peste micul dejun deoarece consider că este masa cea mai importantă a zilei.  Mănânc carne la grătar, salate, dar și fructe. De obicei, mănânc două-trei salate pe zi, și foarte rar paste sau pizza.

Care este primul lucru pe care îl faci când vine vara?

Încerc să mă pregătesc pentru sezonul călduros, prin aplicarea unor tratamente pentru față și corp, sub îndrumarea doamnei doctor Dana Taher, la Clinica Skin. Unul dintre acestea este radiofrecvența multipolară, care „ridică“ trăsăturile feței, iar efectul este imediat. De asemenea, peeling-ul și masca LED, care vin în completarea acestuia, îmi fac un ten aproape perfect, iar unul dintre avantajele acestui procedeu este acela că face pielea mai rezistentă la razele soarelui, scăzând posibilitatea de hiperpigmentare.

FAMILIE

Care este secretul unei căsnicii de durată?

Comunicarea și înțelegerea în cuplu sunt ingredientele cele mai importante pentru a clădi și consolida o căsnicie ideală. Cred în compatibilitatea aceea sută la sută, în „soulmates“, în chimia eternă între două persoane.

Cu cine seamănă Ingrid? Ce a moștenit de la părinții săi?

Ingrid a luat câte puțin de la fiecare, atât de la mine și de la Sabin, cât și de la bunicii ei. Dacă unele persoane spun că din punct de vedere fizic seamănă mai mult cu tatăl ei, alții sunt de părere că seamănă foarte mult cu mine la caracter. Pasiunea pentru pictură o moștenește. Ingrid este foarte energică, vorbăreață, plină de viață și are o personalitate foarte puternică.

Ce planuri aveți pentru vara asta?

Vara aceasta ne-am plănuit două vacanțe. În prima vom merge în Turcia, la mare, la soare, cu familia, iar mai târziu, în cea de-a doua, când vom aniversa cei 10 ani de căsnicie, vom merge acolo unde am făcut nunta, în Capri.

Cele mai citite

Președintele argentinian, Javier Milei, l-a numit „ asasin” și „ terorist” pe omologul columbian, Gustavo Petro

Diplomații argentinieni vor fi expulzați din Columbia după o serie de insulte din partea preşedintelui argentinian, Javier Milei, care l-a numit "asasin" şi "terorist"...

Sectorul turistic se așteaptă la un 2024 puternic, analiză

Turismul internațional este așteptat să recupereze în 2024 pe deplin scăderile din timpul  pandemiei, estimările inițiale indicând chiar o creștere de 2% peste nivelurile...

Pentagonul va aloca 20 de miliarde de dolari pentru a dezvolta avionul de luptă NGAD

Forţele Aeriene ale SUA alocă aproape 20 de miliarde de dolari pentru a dezvolta avionul de luptă NGAD (Next Generation Air Dominance), înlocuitorul pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă