10.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyleVacanțe ieftine

Vacanțe ieftine

 Prin urmare, fiecare mic sfat poate să vă ajute când căutați să reduceți costul! Alegerea unui pachet de vacanță este la fel de importantă ca și stabilirea destinației perfecte.

Pachetele de vacanță vă oferă o oportunitate mai bună de a obține cât mai multe din călătoria dvs. Economisind bani pe costul hotelului și al zborurilor, veți avea mai mult de cheltuit pentru a vă distra. Scăderea costului călătoriei și cazării înseamnă că banii pot fi cheltuiți, printre altele, pentru mese, sporturi nautice și zile familiale la parcurile tematice.

În numărul trecut am recomandat Tenerife, astăzi vom detalia o nouă destinație ieftină și frumoasă – Algarve (Portugalia).

 Algarve

Vacanțele ieftine către Algarve sunt foarte atractive pentru turiști, deoarece zona are numeroase golfuri ascunse și plaje „de mătase“. Zonele de coastă populare din această parte a Portugaliei includ plaja Galé, pentru familii, și Praia do Amado, care este populară pentru surferi și observatorii de delfini. Iubitorii de istorie se îndreaptă către Muzeul de Arheologie Faro sau către Milreu, o vilă romană cu mozaicuri frumos conservate.

Algarve, o regiune populară în Portugalia însorită, găzduiește o lună de soare lungă, ceea ce o face destinația perfectă de vacanță nu numai vara, ci și iarna. Deși mulți turiști recunosc Portugalia pentru capitala sa prosperă, Lisabona, Algarve este de fapt cea mai importantă regiune turistică portugheză, cu circa 7,1 milioane de turiști care își rezervă vacanțele în Algarve în fiecare an.

Algarve găzduiește unele dintre cele mai frumoase plaje din Europa, oferind turiștilor șansa de a-și scufunda picioarele în nisipuri calde și fine de culoare albă sau de a admira golfuri stâncoase uluitoare și formațiuni stâncoase interesante în jurul plajei, de pe un șezlong confortabil.

Oferă restaurante de prestigiu pe plajă, servind delicioase fructe de mare proaspete, prinse în aceeași zi. Există, de asemenea, o mulțime de activități în Algarve, de la excursii, plimbări cu barca de-a lungul apelor din Atlantic, la aventuri de golf activ și competitiv la unele dintre cele mai luxoase și bine echipate cursuri de golf din Europa.

Plajele

Algarve este renumită pentru plajele sale atlantice pitorești, care prezintă lungi întinderi de coastă de nisip și ape în culoarea turcoaz. De asemenea, formațiunile unice „ornamente“ pentru stâncile de pe plaja Tres Irmaos sunt uluitoare. Cele două frumoase plaje din Praia de Alvor și Praia dos Tres Irmaos se învecinează cu un castel istoric, într-un peisaj pitoresc de sat de pescari.

Deci, mâncați în stil, admirați peisajul magic și relaxați-vă la căldură pe una dintre numeroasele plaje idilice situate aici. Oricare ar fi cerințele dumneavoastră pentru vacanță, Algarve cu siguranță poate să le îndeplinească pe toate.

Cât costă?

Algarve

Pachet 270 euro/p. (zbor + 7 nopți de cazare + mic dejun)

·         Durata: 7 nopți

·         Zbor: București–Faro, 139 euro, dus-intors, garanție Kiwi

·         Cazare 1 (Portimao): HI Portimão – Pousada de Juventude – 263 euro / 7 nopți / cameră dublă

·         Cazare 2 (Albufeira): Hotel Mar a Vista – 306 euro / 7 nopți / cameră dublă

·         Cazare 3 (Faro): Residencial Condado – 350 euro / 7 nopți / cameră dublă

·         Închiriază o mașină pentru a explora: 38 euro/zi Peugeot 208

·         Ce poți face în Algarve: croaziere, plimbări cu barca de la 9,38 euro/persoană

Preț pentru 2 adulți
·         Zbor: 278 / 2 = 139 euro/p.

·         Cazare: 263 / 2 = 131,5 euro/p.

·         Total: 541 / 2 = 270,5 euro/p.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă