20.2 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăLifestyleVacanța de vară în 2021 – Cele mai ieftine tarife hoteliere pe...

Vacanța de vară în 2021 – Cele mai ieftine tarife hoteliere pe litoralul românesc

Se apropie sezonul estival 2021, deci să încercăm să aflăm unde este cel mai bine să vă relaxați în această vacanță de vară. Dacă vă place să faceți o plimbare pe linia de coastă a Mării Negre, puteți încă de pe acum să mergeți pe litoral. Și în acest an, litoralul românesc atrage atenția turiștilor, pentru că este, fără îndoială, una din frumusețile naturale ale României.

Marea Neagră captează interesul vizitatorilor locali dar și al celor străini, ca în fiecare an. Prin urmare, dacă sunteți doritori să înotați în mare sau să vă bucurați de acest paradis cu plajele cu nisip din regiune, vă sugerăm să mergeți la Costinești, Mangalia, Constanța, Mamaia sau în alte stațiuni, unde sunteți așteptați de proprietarii de plaje, hoteluri și terase, mai ales în sezonul estival. Acestea sunt cele mai populare stațiuni de pe întreaga coastă a Mării Negre.

Unde vă puteți caza ieftin pe litoral, la Marea Neagră?

Proprietarii deja s-au pregătit pentru un număr mare de turiști, deși probabil prețurile vor crește substanțial, în pofida faptului că anul trecut se vehicula ideea că în 2021 vacanțele pe litoral vor fi mai ieftine cu 20%.

Turiștii își pot face rezervări încă de pe acum, pentru a găsi oferte de cazare ieftină Costinești. Prin urmare, dacă vreți să vă bucurați de plaja de nisip din această regiune și de priveliștea minunată a Mării Negre, vă sugerăm să vă alegeți din timp și un loc de cazare avantajos pentru vacanța dvs. din anotimpul de vară. Pe scurt, stațiunea Costinești își va surprinde oaspeții în acest an și prin prețurile de cazare, nu doar prin frumusețea peisajului.

 

Unii turiști români, care se gândesc deja să-și programeze vacanța în lunile iulie sau august, probabil se așteaptă deja ca tarifele să fie cele mai ridicate din perioada sezonului estival. Acest lucru este valabil mai ales în regiunea de sud a litoralului, unde după cum se știe sejururile sunt la un nivel mai înalt și deci sunt mult mai scumpe. Cele mai mari prețuri de cazare vor fi în stațiunile Olimp și Venus, unde sunt resorturi de lux. În Eforie sunt mai multe vile, deci prețurile de cazare pot fi mai mici și mai convenabile pentru turiști.

Cei care vor să aibă un concediu mai departe de civilizație, pot opta pentru plaje mai deosebite, cum sunt cele din Vama veche, Corbu, Vadu sau 2 Mai. Aceste stațiuni legendare atrag turiștii români în orice perioadă a anului.

În această vară, patronii unor locații de pe litoralul românesc al Mării Negre au pregătit o gamă de prețuri incredibil de variate. Turiștii vor avea de unde selecta, din lista vastă de prețuri, în funcție de ceea ce își doresc. În plus, iubitorii de natură pot face plimbări și în alte stațiuni de pe litoralul românesc, dacă sunt interesați de vizitarea acestora.

Prețurile de cazare în Vama Veche pentru 5 nopți de cazare vor fi:

·         La hotel de 2 stele, de 315 lei/pers

·         La hotel de 3 stele, de 610 lei/pers

·         La hotel de 4 stele, de 650 lei/pers.

Unde este bine să vă relaxați împreună cu copiii?

Familiile care au copii pot alege pentru vacanță cele mai populare stațiuni, cu plaje curate, cum este de exemplu Costinești. Conform recenziilor, vacanța la Costinești este foarte relaxantă și plăcută pentru copii.

Cei care doresc să aibă parte de mai mult confort și distracție, pot opta pentru hotelurile cu facilități multiple din Mamaia, unde sectorul de plajă începe din centrul acestei stațiuni și se termină în Mamaia Nord. Întreaga zonă a acestei stațiuni a fost supusă în acest an unui proces de înnisipare. În sezonul estival, pe această plajă și în zona de cluburi, turiștii vor avea parte de distracții și relaxare la șezlongurile, baldachine și beach-barurile.

Prețurile în Mamaia pentru 5 nopți de cazare vor fi:

·         La hotel de 2 stele, de 260 lei/pers

·         La hotel de 3 stele, de 680 lei/pers

·         La hotel de 4 stele, de 1120 lei/pers.

Conform unui studiu realizat pentru a analiza comportamentul românilor cu privire la sezonul estival 2021, turiștii locali preferă și în acest an să-și petreacă vacanța de vară pe litoralul românesc.

Cele mai citite

Mesajul Înaltpreasfinţitului Părinte Mitropolit Nifon, cu ocazia Zilei Independenței Naționale a României

Înaltpreasfinţitul Părinte Mitropolit Nifon, Arhiepiscopul Târgoviştei, a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Independenței Naționale a României. „Cu bucurie în suflete, celebrăm Ziua Independenței Naționale...

Cum alegi scaunul de birou pentru copii?

Școala online a fost pentru mult timp o normalitate în lumea celor mici. Tocmai de aceea, improvizarea unui birou acasă a devenit o prioritate...

10 Mai – adevărata sărbătoare națională

Să sfârâie grătarele, micii să fie bine rumeniți, să cânte lăutarii! Acestea au fost imperativele Zilei de 9 Mai - Ziua Europei, cinstită, ieri,...
Ultima oră
Pe aceeași temă