14.3 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleUnde se ascunde Bill Gates după anunțul divorțului de soția sa

Unde se ascunde Bill Gates după anunțul divorțului de soția sa

Sursa menționată scrie că Bill Gates a ales să stea departe de ochii lumii și a ales să își petreacă perioada următoare la The Vintage Club din Indian Wells, o oază de verdeață și opulență întinsă pe 712 acri, printre ai cărei membri se numără Charles Koch, Philip Anshultz și Dennis Washington.

Presa internațională menționează că omul de afaceri ar deține o locuință pe respectiva proprietate și, recent, a fost surprins acolo în compania fiicei sale Jennifer și a logodnicului acesteia.

„Bill știa în mod clar, de ceva vreme, că vine acest divorț, deoarece stă acolo de aproximativ trei luni”. The Vintage Club „este locul perfect pentru Bill să se ascundă de oricine dorește să-l întrebe despre divorțul său sau despre presupusele sale legături cu Epstein,” a declarat o sursă pentru PageSix.

Cea care a depus oficial actele de divorț luni, 3 mai, a fost Melinda Gates. Actele obținute ulterior de publicația People, arată că între cei doi nu exista un cotract prenupțial, cei doi urmând să își împartă averea estimată la peste 130 de miliarde de dolari în cadrul unei înțelegeri de separare.

În aceleași acte este precizat că Melinda „nu are nevoie de pensie alimentară” din parte soțului său și de asemenea precizează că mariajul dintre Bill, în vârstă de 65  de ani, și Melinda, 56 de ani, este „iremediabil distrus”. În cererea de divorț nu este specificată concret data separării. Cei doi se vor prezenta în instanță abia în aprilie 2022, însă o întâlnire cu privire la împărțirea bunurilor este programată în martie 2022, iar judecătorii vor revizui cererea de divorț în luna septembrie a acestui an.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Mesajul premierului Marcel Ciolacu, la 20 de ani de la aderarea României la NATO

În cei 20 de ani de apartenenţă la NATO, România a devenit un pilon important şi şi-a consolidat poziţia în interiorul alianţei, respectându-şi angajamentele...

Deca recunoaște că supune elevii la șocuri?

Reziliență -capacitatea cuiva de a reveni la normalitate după suferirea unui șoc (economic, emoțional etc.) Folosit in discipline precum psihologie, ecologie, inginerie, înseamnă capacitatea de...

Explozie la Rafinăria Petromidia! Autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție

O explozie s-a produs, vineri, la Rafinăria Petromidia, iar autorităţile au activat Planul Roşu de Intervenţie. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea”, explozia...
Ultima oră
Pe aceeași temă