Credit foto: Zuma Press / Ron Sachs/ Hepta

Unde se ascunde Bill Gates după anunțul divorțului de soția sa

Conform publicației PageSix, Bill Gates evită atenția publică, care a pornit ca o avanlanșă spre familia lui, după ce miliardarul și soția sa au anunțat că divorțează.

Share

Bianca Ion 0 comentarii

13.05.2021 - 13:03

Sursa menționată scrie că Bill Gates a ales să stea departe de ochii lumii și a ales să își petreacă perioada următoare la The Vintage Club din Indian Wells, o oază de verdeață și opulență întinsă pe 712 acri, printre ai cărei membri se numără Charles Koch, Philip Anshultz și Dennis Washington.

Presa internațională menționează că omul de afaceri ar deține o locuință pe respectiva proprietate și, recent, a fost surprins acolo în compania fiicei sale Jennifer și a logodnicului acesteia.

„Bill știa în mod clar, de ceva vreme, că vine acest divorț, deoarece stă acolo de aproximativ trei luni”. The Vintage Club „este locul perfect pentru Bill să se ascundă de oricine dorește să-l întrebe despre divorțul său sau despre presupusele sale legături cu Epstein,” a declarat o sursă pentru PageSix.

Cea care a depus oficial actele de divorț luni, 3 mai, a fost Melinda Gates. Actele obținute ulterior de publicația People, arată că între cei doi nu exista un cotract prenupțial, cei doi urmând să își împartă averea estimată la peste 130 de miliarde de dolari în cadrul unei înțelegeri de separare.

În aceleași acte este precizat că Melinda „nu are nevoie de pensie alimentară” din parte soțului său și de asemenea precizează că mariajul dintre Bill, în vârstă de 65  de ani, și Melinda, 56 de ani, este „iremediabil distrus”. În cererea de divorț nu este specificată concret data separării. Cei doi se vor prezenta în instanță abia în aprilie 2022, însă o întâlnire cu privire la împărțirea bunurilor este programată în martie 2022, iar judecătorii vor revizui cererea de divorț în luna septembrie a acestui an.

Citește totul despre:

Comentarii