15.6 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăLifestyleUnde își investește Gerard Piqué banii câștigați din fotbal

Unde își investește Gerard Piqué banii câștigați din fotbal

Iubitul Shakirei, este un caz atipic pentru un fotbalist. Jucătorul echipei Barca a înțeles că trebuie să își găsească o sursă de venit în afara fotbalului, sport care se poate practica doar până la o anumită vârstă. Astfel, Gerard Piqué a început să-și investească banii câștigați din fotbal, scrie publicația iberică, El Mundo.

Acesta a cumparat pachetul de 27% din acțiunile companiei Bas Alimentaria, o societate comercială catalană, specializată în prelucrarea cărnii și comercializarea hamburgerilor 100% naturali, dar și a altor produse din carne, de înaltă calitate.

Cu ajutorul lui Piqué, Bas Alimentari intenționează să obțină din vânzarea hamburgerilor în Spania 350.000 de euro în primul an, iar în următorii doi ani, încasările să atingă două milioane de euro.

Jucătorul selecționatei Spaniei este și acționar principal la compania Kerad 3 Invest, un fond de investiții de circa 10 milioane de euro, gestionat de UBS, o entitate elvețiană. Compania caută să investească cât mai bine banii, inclusiv în imobiliare.

Iar plasamentele făcute de fotbalist au dat rezultate. Din investițiile făcute, Piqué a câștigat deja câteva sute de mii de euro.

 

Cele mai citite

Atac masiv cu drone al Ucrainei pe teritoriul Rusiei: 125 de drone distruse, daune în mai multe regiuni

În noaptea de 28 spre 29 septembrie, Ucraina a lansat un atac de amploare cu drone pe teritoriul Rusiei, provocând daune în mai multe...

Companiile de stat din România au înregistrat o scădere semnificativă a profiturilor în prima jumătate a anului

Companiile de stat din România, aproximativ 200 de firme majore controlate de Guvern, au raportat un rezultat brut de 7,92 miliarde lei în primele...

Cea mai puternică furtună din ultimii 20 de ani. Autoritățile sunt pregătite să evacueze oamenii

ANM avertizează că un cod portocaliu va fi valabil în perioada 29 septembrie ora 08:00 - 30 septembrie ora 10:00. „După emiterea avertizărilor au fost...
Ultima oră
Pe aceeași temă