Un român care a trimis 7.648 de SMS-uri fostei sale soţii, condamnat la şase luni de închisoare

Un român care i-a trimis fostei sale soţii 7.648 de SMS-uri într-o perioadă de şase săptămâni a fost găsit vinovat la acuzaţiile de hărţuire şi proferare de ameninţări, miercuri, de un tribunal din oraşul austriac Klagenfurt.

Share

Andrei Tudor Dumitru 0 comentarii

23.05.2018 - 20:18

 

Acuzatul, un bărbat român în vârstă de 33 de ani, a primit o condamnare cu suspendare de şase luni de închisoare, precizează postul de televiziune austriac ORF, citează Agerpres.

Cuplul s-a despărţit la începutul acestui an, după o căsnicie care a durat şase ani.

Bărbatul a reacţionat într-o manieră mai puţin obişnuită în urma despărţirii, expediind un număr uriaş de SMS-uri, inclusiv 50 care conţineau ameninţări la adresa fostei sale soţii.

Fosta soţie a declarat la tribunal că nu credea că soţul ei urma în realitate să o agreseze fizic.

Judecătorul l-a invitat pe acuzat să îi explice modul în care a reuşit să expedieze atât de multe SMS-uri - în medie 190 pe zi - şi să îşi păstreze în acelaşi timp locul de muncă.

Bărbatul i-a spus că a trimis cele mai multe dintre SMS-uri în timpul nopţilor.

Judecătorul a decis ca pedeapsa să fie cu suspendare, întrucât pârâtul şi-a recunoscut vinovăţia şi a încetat să o hărţuiască pe fosta lui soţie, după ce aceasta a depus o plângere la Poliţie. De asemenea, în toată această perioadă, bărbatul a continuat să plătească pensie alimentară pentru fiul lui.

Acuzatul şi fosta soţie au părăsit tribunalul împreună, a raportat Agenţia de Presă Austriacă (APA).

Comentarii