7.9 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăLifestyleUn nou brand, aceeași calitate exemplară numai pe Lenjerii-Hoteluri.ro!

Un nou brand, aceeași calitate exemplară numai pe Lenjerii-Hoteluri.ro!

Orice criză are în general puterea de a face două lucruri atunci când vine vorba despre mediul de afaceri: pe cei nepregătiți îi doboară, în timp ce pe ceilalți îi încurajează să își reevalueze afacerea și să găsească noi modalități de a fi aproape de clienți. Acesta este și cazul unui business de succes cu lenjerii și textile special realizate pentru micile si marile afaceri din domeniul HoReCa. Inter Tony SRL, rebranduit sub denumirea de Alpaca’s reprezintă soluția completă pentru hotelul dumneavoastră! 

Lenjerii hoteluri la preț de producător.

De aproape 15 ani pe piață, producătorul de lenjerii și textile pentru hoteluri, pensiuni și restaurante din Alba, oferă o gamă variată de produse de cea mai înaltă calitate, personalizabile pe dimensiunile și nevoile clienților. Cu un portofoliu de peste 500 de clienți în toate zonele țării, Alpaca’s (lenjerii-hoteluri.ro) prezintă în momentul de față cea mai bună ofertă atât pentru mediul business, cât și pentru consumatorii casnici care își doresc să aibă experiența celor mai fine materiale și un somn de invidiat, chiar la ei acasă. 

Așadar, câteva dintre beneficiile producătorului sunt:
– Aproape toate produsele sunt personalizabile pe cerințele stricte ale clientului, prin broderie;
– Prosoapele și halatele de baie sunt confecționate din bumbac 100%, de cea mai înaltă calitate, adus direct din Pakistan, cu certificat OEKO TEX;
– În ce privește lenjeriile, oferă atât posibilitatea confecționării acestora dintr-o țesătură pură din bumbac 100%, cât și dintr-un amestec de bumbac cu poliester;
– Fiind printre singurele firme din România care au contact direct cu producătorii de țesături din Pakistan, își permit să ofere cele mai bune prețuri de pe piață, cu garanția calității!
– Prosoapele și halatele sunt importate direct din Turcia – țară cu renume pentru țesăturile sale fine;

Flexibilitate maximă: Garanție 24 luni și posibilitatea de a negocia orice. Fără prețuri fixe!

Un alt detaliu care îi face pe cei de la Alpaca’s să se diferențieze de concurență este faptul că prezintă flexibilitate maximă! Aceasta este singura firmă de profil care joacă după regulile clientului, oferindu-i posibilitatea de a negocia orice: de la preț și până la modalitatea de plată ori chiar termenele de livrare.
În plus, toate produsele vin cu o garanție extrem de avantajoasă: 24 luni! Cea mai mare garanție pentru textile din România!

Transparență totală și comunicare 100% în online!

De fapt, cea mai mare inovație prezentată de lenjerii-hoteluri.ro constă în aceea că au înțeles cât sunt de importante transparența și comunicarea activă, mai ales în perioadele cele mai grele. Așa se face că în ultimele luni au investit intens într-o campanie de rebranding menită să mute întreaga activitate în online! 

Astfel, cu ajutorul agenției de SEO clientipeviata.ro, au inițiat mai multe acțiuni de marketing și programare care oferă în prezent clienților libertatea de a ști fiecare detaliu legat de produsul finit, înainte ca acesta să ajungă la ei. 

Dupa doar 1 luna de optimizare seo, au ajuns in prima pagina a rezultatelor din Google.
Servicii pe WhatsApp: Online – acum mai ușor ca niciodată!

Principala inovație în materie de comunicare o reprezintă serviciile pe care firma le oferă pe WhatsApp. Astfel, odată ce v-a fost stârnită curiozitatea, puteți adresa orice fel de întrebări pe WhatsApp: de la costuri, la transport și chiar la materiale și texturi. Puteți solicita fotografii detaliate și orice credeți că v-ar mai fi de folos pentru a vă asigura că produsele pe care le veți primi corespund 100% exigențelor dumneavoastră!

Așadar, chiar și în cele mai grele vremuri, aveți posibilitatea de a vă duce afacerea la un nou nivel! Lenjerii-hoteluri.ro reprezintă un exemplu care confirmă că atunci când ții la clienți, vei găsi o cale.

Cele mai citite

Partidul conservator din Croația a câștigat alegerile parlamentare

Conservatorii, aflați la putere în Croaţia, au ieşit pe primul loc în alegerile legislative, conform estimărilor iniţiale, dar cu mai puţine mandate decât în...

Real Madrid își continuă drumul către titlul cu numărul 15 în Liga Campionilor. Va întâlni pe Bayern Munchen în semifinale

Real Madrid s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe Manchester City cu scorul de 4-3, la loviturile de...

Motivul incredibil pentru care Israelul a blocat ajutoare cruciale pentru Gaza

Israelul a blocat ajutoare cruciale din motive de securitate insuficiente, a declarat șeful unei organizații de caritate care încearcă să trimită echipamente în Gaza,...
Ultima oră
Pe aceeași temă

1 COMENTARIU