8.2 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăLifestyleTrupa Iris va cânta în deschiderea concertului Foreigner de la Sala Palatului

Trupa Iris va cânta în deschiderea concertului Foreigner de la Sala Palatului

“Suntem bucuroşi să vă anunţăm că am fost invitaţi de trupa Foreigner să cântăm în deschiderea concertului de la Sala Palatului din data de 7 mai. Este o mare onoare pentru noi ca în anul aniversar #IRIS40 să fim invitaţii speciali ai trupei #Foreigner la aniversarea lor de 40 de ani de carieră muzicală”, au scris membrii trupei pe pagina Facebook.

Trupa americană Foreigner este cunoscută pentru piese ca “I Want To Know What Love Is”, “Say You Will”, “Cold As Ice” şi “Urgent”.  Biletele pentru concertul de la Bucureşti se găsesc în reţeaua Eventim, la mai multe categorii de preţ: 150, 190, 270, 490 şi 690 de lei, potrivit organizatorilor, Marcel Avram, East European Production şi D&D East Entertainment.

Trupa rock, fondată în 1976 de britanicii Mick Jones şi Ian McDonald şi de vocalistul american Lou Gramm, a împlinit anul acesta patru decenii de carieră. Foreigner a lansat nouă albume de studio, a obţinut trei nominalizări la premiile Grammy şi a câştigat premii la American Music Awards şi Juno Awards. Albumele grupului au fost vândute în peste 75 de milioane de copii.

Trupa Iris a sărbătorit 40 de ani de activitate printr-un concert care a avut loc în octombrie 2017, la Berăria H. Toboşarul Nelu Dumitrescu, membru fondator al grupului, a anunţat în 2017 că din 27 august a încetat colaborarea cu formaţia Iris a lui Doru Borobeică, Cristi Minculescu şi Valter Popa.

Nelu Dumitrescu este unic deţinător al mărcii Iris, înregistrată la OSIM. Noua formulă a trupei este: Nelu Dumitrescu (tobe, membru fondator al trupei), Nuţu Olteanu (chitară, membru fondator al trupei), Relu Marin (claviaturi), Costi Sandu (voce), Alin Moise(chitară), George Costinescu (chitară bass) şi Cristi Dumitrescu (tobe).

Cele mai citite

Seturi de mese si scaune pentru dining – cum alegi ceva potrivit pentru sufrageria ta

Seturile de mese și scaune sunt ideale pentru a fi poziționate într-un spațiu mare. Acestea sunt mari ca și volum și este nevoie de...

Serviciile germane de informații suspectează Rusia de finanțarea partidelor regionale de extremă dreapta

Agenția germană de informații interne a cerut luni autorităților de la Berlin să îi acorde mai multe puteri pentru a putea monitoriza fluxurile financiare,...

Premierul Ciolacu a convocat brusc o ședință de guvern

Premierul Marcel Ciolacu a convocat, pe neașteptate, o ședință de guvern, pentru ziua de marți, 23 aprilie 2024. Potrivit Guvernului României, ședința Executivului începe la...
Ultima oră
Pe aceeași temă