7.6 C
București
joi, 2 ianuarie 2025
AcasăLifestyleTravelCele mai căutate destinații din ianuarie

Cele mai căutate destinații din ianuarie

Conform datelor înregistrate de Vola.ro, românii s-au grăbit rezerve bilete de avion încă din primele zile ale anului2023 și  profite de primele promoții din an anunțate de companiile aerieneDupă o perioadă de revenire la normal, luna ianuarie a redevenit cel mai bun moment pentruachiziționarea biletelor de avionMajoritatea companiiloraeriene europene au anunțat deja reduceri cu până la 60%la bilete de avion (în funcție de datele alese pentru zboruri). 

Ieftinuarie 2023: zboruri de la 20 de euro spre Italia, Germania, Marea Britanie

Cele mai ieftine destinații spre care se poate zbura din Româniasunt cele europene, orașe și țări alese frecvent de români atâtpentru vacanțe și city-break-uri, cât și pentru ocazionalele viziteale rudelor și ale prietenilor, pentru muncă sau studii. Printrecele mai accesibile destinații din Ieftinuarie se numără: Veneția, Milano și Roma (zboruri de la 26 de euro), Bruxelles (zboruri de la 28 de euro), Dortmund (zboruri de la 29 de euro), Londra(zboruri de la 35 de euro). 

În motorul de căutare Vola.ro este pus în evidență și cu cât sunt mai ieftine zborurile achiziționate acum față de cele cumpărateîn luna de plecare, astfel că cei care achiziționează bilete de Ieftinuarie pot economisi bani pentru încă un bilet de avion sauchiar mai multe zile la destinație. Mai mult decât atât, pe lângăprețurile avantajoase din această lună, companiile aeriene au pregătit promoții care scad și mai mult tarifele la bilete de avion. 

Care sunt avantajele zborurilor rezervate în plină campanieIeftinuarie la Vola.ro

Cele mai multe companii aeriene au anunțat deja orarul de primăvară și vară, astfel că cei care se gândesc deja la un city-break în Europa sau chiar la concediul estival își pot planifica de pe-acum sejurul profitând de prețurile ieftine la biletele de avion.

În plus, un alt avantaj este reprezentat de situația stabilă a zborurilor din prezent. Dacă în ultimii ani, traficul aerian a fostadesea încurcat, amânat sau chiar anulat de restricțiile impuse de pandemie ori de război, în 2023, incertitudinea nu mai este la felde mare. În momentul de față, nu mai există întârzieri și anulăride zbor frecvente sau alte situații de natură să le creeze neplăcerimajore pasagerilor.

Cu toate acestea, Vola.ro continuă să vină în sprijinul cliențilorsăi prin câteva servicii proprii menite să le asigure acestorasiguranță în cazul unor situații neprevăzute ce țin de călătoriilelor. Printre ele se numără Vola Trip Protect, un serviciu care garantează continuarea călătoriei chiar dacă zborul pasageruluieste anulat sau întârziat pentru mai mult de cinci ore, ceea cepoate afecta întregul traseu. În acest caz, Vola intervine pentru a găsi zboruri alternative până la destinație și de a lua noi bilete de avion, astfel încât pasagerii să se bucure de asistență prioritară șide o călătorie fără griji. Un alt serviciu util este Vola Fast Refund, o opțiune care, odată adăugată, implică rambursarearapidă a banilor pe zbor, în cazul în care acesta e anulat orimodificat. Acest proces se desfășoară rapid, în maximum 24 de ore, și îi scutește pe pasageri de procedurile de rambursare ale companiilor aeriene.

Cristina Corpaci
Cristina Corpaci
Din iulie 2021 m-am alăturat echipei România Liberă, unde sunt editor și editorialist economic.
Cele mai citite

Interdicția TikTok din Albania stârnește o dezbatere privind libertatea de exprimare

În Albania, guvernul a impus o interdicție de un an asupra aplicației TikTok, ceea ce a stârnit un val de dezbateri privind libertatea de...

Christine Lagarde, președinta BCE: „Inflația în zona euro ar putea ajunge la 2% în 2025”

Președinta Băncii Centrale Europene (BCE), Christine Lagarde, și-a exprimat optimismul privind atingerea țintei de inflație de 2% în 2025. Christine Lagarde a declarat într-un videoclip...

Datoria guvernamentală a atins 931 miliarde lei

Creșterea datoriei publice se reflectă în majorarea procentului din PIB, cu o creștere semnificativă a împrumuturilor pe termen mediu și lung. Conform datelor publicate de...
Ultima oră
Pe aceeași temă