15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleToalete curate și igienice – primul pas pentru sănătate și siguranță

Toalete curate și igienice – primul pas pentru sănătate și siguranță

Igiena personală reprezinta un aspect foarte important pentru viața de zi cu zi, iar păstrarea unei igiene corecte este absolut esențială, fiind în conexiune directă cu starea de sănătate. Indiferent de stilul de viașă pe care îl avem, igiena trebuie să fie menținută corespunzător, pentru a ne putea bucura de o viață sănătoasă.

În mod special, dacă discutăm despre toaletă, trebuie sa fim foarte atenți cu privire la păstrarea curățeniei și a normelor de igienă corespunzătoare spațiului, care trebuie să fie mult mai atent respectate, iar simpla achiziție a unor capace de toaletă potrivite, poate face diferența. 

Baia este unul dinte cele mai importante spații dintr-o locuință și nu numai. Nu există niciun spațiu public, nicio firmă sau companie, instituție sau magazin, benzinărie sau centru comercial, care să nu aibă cel puțin o toaletă. Desigur, toaleta este vitală pentru viața noastră de zi cu zi. Societatea a evoluat în ultimii ani, iar toaletele au evoluat odată cu ea. În prezent, grupurile sanitare sunt din ce în ce mai sofisticate, mai moderne și bineînțeles, utilate profesional în adevaratul sens al cuvântului, până la cele mai mici detalii, de la capace de toaletă cu senzor sau buton, dispensere și dozatoare automate, uscătoare profesionale și multe alte accesorii.

Capacele de toaletă cu senzor sau buton pot reprezenta cea mai eficientă și avantajoasă modalitate prin care să se realizeze igienizarea rapidă și ușoară a toaletei din spațiile comune, folosite de mai multe persoane.  Principiul de funcționare al unui capac de toaletă inteligent este unul foarte simplu – prin acționarea senzorului sau a butonului, sistemul rulează o folie igienică, atât cât să îmbrace întreaga suprafață a colacului, iar folia utilizată este distrusă prin tăiere, pentru a nu fi reutilizată. 

Dispozitivul este ideal pentru utilizarea în spații precum: clădiri de birouri, spitale, restaurante, hoteluri și pensiuni, benzinării și în multe alte zone cu un trafic intens, situații în care respectarea normelor de igienă este esențială.

Este important să existe siguranța că clienții pot beneficia de soluții inteligente în ceea ce privește curățarea și igienizarea spațiilor și a suprafețelor. Pentru păstrarea unei igiene corespunzătoare în grupurile sociale, trebuie folosite și consumabile de cea mai bună calitate: sapun lichid profesional, prosoape igienice de hârtie, șervețele și dezinfectanți pentru mâini. De asemenea, spațiile trebuie curățate foarte bine cu detergenți profesionali și soluții igienizante de cea mai bună calitate.

O gamă foarte variată de soluții ideale pentru toalete este reprezentată produsele profesionale Tork. De la săpunuri și dezinfectanți, dispensere și dozatoare și până la hârtie igienică sau șervețele de unică folosința pentru ștergerea mâinilor dupa spălare, produsele Tork asigură tot necesarul, fie pentru acasă, fie pentru sediul unei firme, al unei instituții publice, centru medical sau centru comercial. 

Cu siguranță, pentru majoritatea oamenilor, curățenia și igiena reprezintă primii pași pentru a trăi într-un mediu sănătos, igienic și sigur, indiferent dacă vorbim despre spațiul personal, de acasă sau la cel de muncă.

Cele mai citite

Securitatea și sănătatea în muncă – serviciu obligatoriu pentru orice afacere din România

Companiile active cu minim un angajat au obligația de a respecta un protocol foarte strict pentru a asigura întregului personal condiții sigure de muncă....

În Rusia circulă zvonuri că doi suspecți implicați în atentatul de la Moscova au murit în arest

Doi dintre suspecții pe care Rusia i-a reținut după atacul terorist de la Moscova, din 22 martie, ar fi murit în arest. Acest zvon este...

Un bărbat din Harghita a găsit un proiectil și două cartușe în curtea casei

Un bărbat dintr-un sat din Harghita a sunat miercuri seara la 112 și a anunțat că a găsit în curte în urma unor săpături,...
Ultima oră
Pe aceeași temă