10.6 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăLifestyleȚinuta de concediu: 5 idei chic și confortabile

Ținuta de concediu: 5 idei chic și confortabile

Ai decis deja unde vrei sa mergi in concediu? Nu ramane decat sa-ti pregatesti bagajul, in care sa pui hainele, incaltarile si accesoriile ideale! Indiferent daca mergi la plaja sau la munte, ai nevoie de articolele potrivite, care sa-ti garanteze confort in vacanta si care sa-ti puna in evidenta fizicul si personalitatea.

 Descopera care sunt cele mai cool idei de tinute chic si confortabile pentru concediu, din randurile de mai jos!

Jeansi lejeri si tricou
Iti plac tinutele casual? Acestea sunt ideale daca iti place sa mergi mult pe jos in vacanta si vrei sa te simti comod. Astfel, poti sa adaugi in bagaje articole moderne si racoroase, precum jeansii preferati, pe care sa-i combini cu un tricou simplu. Accesorizeaza tinuta cu un rucsac versatil si o pereche de ochelari de soare si nu uita de incaltari. Gasesti espadrile cu platforma de la 44.90 RON, o alegere excelenta pentru confortul picioarelor tale in vacanta. In plus, espadrilele sunt incaltari versatile, care se asorteaza cu orice articol vestimentar din garderoba.

Colanti si top lung
Te simti bine cand porti colantii preferati pentru sala? Ii poti lua cu tine si in vacanta, pentru a construi tinuta perfecta de concediu. Colantii pot fi purtati atat in oras, cat si pe drumuri de munte, in functie de vacanta pe care o organizezi.

 Acest articol vestimentar se poate asorta cu un top lung si o jacheta, potrivita daca temperaturile scad pe timpul serii. De aceasta data, pantofii sport devin aliati de nadejde, fiindca reprezinta esenta confortului. Sapca este un accesoriu care te poate proteja de razele puternice ale soarelui, asa ca nu uita sa-l iei cu tine in rucsac.

Rochie lejera si sandale cu platforma
Nu vrei sa renunti la tinutele feminine, care inspira eleganta, nici macar in vacanta? Nu te teme, nu trebuie sa porti rochii mulate si tocuri pentru a arata extraordinar. In schimb, poti sa iei in bagaj o rochie lejera, in nuante vesele, pe care sa o porti cu sandale comode cu platforma.

 Rochia lejera din in sau bumbac reprezinta alegerea ideala pentru vara si permite aerisirea pielii, aspect esential atunci cand mergi pe jos in vacanta. Pentru a intregi aceasta tinuta de vacanta, poti sa pui accent pe o geanta din paie si o palarie cu bor larg, care sa te protejeze.

Fusta si crop top
Pentru ca vrei sa arati bine si sa te simti bine in zilele relaxante de concediu, nu uita acasa nici fusta de tip creion, care arata bine pe orice tip de silueta. Fusta arata excelent cu un crop top si o pereche de tenisi confortabili. Aceasta tinuta poate fi purtata atat intr-un city break, cat si pe malul marii. Nu lua cu tine decat o poseta cu obiectele de care ai nevoie si esti pregatita pentru o zi de neuitat.

Pantaloni largi si maiou
Fustele sau rochiile nu sunt pentru tine? Inlocuieste blugii clasici cu o pereche de pantaloni largi, recomandati pentru o fire boema, care abia asteapta sa se relaxeze. Pe langa pantalonii lejeri, din fibre naturale, ai nevoie si de un maiou simplu, de bumbac.

 Completeaza tinuta cu o palarie si o pereche de ochelari de soare, pentru un mix potrivit atat la mare, cat si la munte.

 

Indiferent care este destinatia ta pentru concediu, aceste piese vestimentare te ajuta sa compui tinute comode si moderne. Alege articolele care ti se potrivesc si vei arata extraordinar!

Cele mai citite

Două jucătoare din România, în optimile de finală ale turneului de la Roma

România are două jucătoare calificate în optimile de finală ale turneului WTA de la Roma, după ce Sorana Cîrstea și Irina Begu și-au câștigat...

Localnicii curăță apele la Roșia Montană

Localnici și susținători ai Roșiei Montane participă, în ziua de duminică, 12 mai, la prima din cele cinci campanii de ecologizare a malurilor apelor...

Șeful Lufthansa își exprimă frustrarea în legătură cu problemele Boeing

Întârzierile de livrare a avioanelor de la Boeing sunt „extrem de enervante” și costă Lufthansa foarte mulți bani, dar constructorul american de avioane ar...
Ultima oră
Pe aceeași temă