8.7 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăLifestyle„The Way Between”, primul lungmetraj artistic regizat de actriţa Kyra Sedgwick

„The Way Between”, primul lungmetraj artistic regizat de actriţa Kyra Sedgwick

Filmul independent este bazat pe scenariul semnat de Jennifer Lee, premiată cu Oscar pentru „Frozen” (2013).

Producţia este finanţată de Tooley Entertainment, iar castingul va fi încheiat curând, potrivit Variety. 

„The Way Between” va fi produs de Tucker Tooley, Lee, Rich Freeman, Colleen Camp, Kane Lee, Hector Solis Flores şi Roberto Jurado Rebora. Greg Renker, Jason Barhydt şi Jose Alberto Lopez vor fi producători executivi.

Filmul este centrat pe povestea unui bărbat a cărui iubită moare într-un accident de maşină. El găseşte o modalitate de a se reconecta cu ea, sfidând realitatea. Refuzul lui de a renunţa la ea îi afectează întreaga viaţă.

„Din momentul în care am citit «The Way Between» am fost captivată de această poveste profund romantică şi universală despre dragoste, sacrificiu, empatie şi găsirea drumului”, a spus Sedgwick.

Tooley a precizat că scenariul este, pentru Lee, unul „foarte personal”, bazat parţial pe experienţe proprii şi că transmite lumii faptul că exsită speranţă.

Sedgwick a debutat ca regizoare cu filmul de televiziune „Story of a Girl” (2017), care a primit o nominalizare la premiile Sindicatului regizorilor americani.

Lee lucrează, în prezent, pentru Walt Disney Animation Studios, unde conduce departamentul de creaţie.

Cele mai citite

Un cutremur cu magnitudinea inițială de 6,4 grade pe Richter a lovit sudul Japoniei

Un cutremur cu magnitudinea preliminară de 6,4 grade a lovit miercuri seara sudul Japoniei, a anunțat Agenția Meteorologică Japoneză, citată de Reuters, conform stiripesurse.ro. Epicentrul...

Cătălin Cîrstoiu declară că a fost la clinica privată pentru a-și ajuta colegii

Cătălin Cîrstoiu, candidatul coaliţiei PSD-PNL pentru funcţia de primar general al Capitalei, a declarat miercuri seara că a fost la clinica privată deţinută de...

Belgia și Cehia vor ca UE să dea noi sancțiuni împotriva influenței Rusiei în viitoarele alegeri europene

Belgia şi Cehia cer ca Uniunea Europeană să adopte noi sancţiuni pentru a contracara influenţa Rusiei în viitoarele alegeri europene, după ce mai multe...
Ultima oră
Pe aceeași temă