7 C
București
marți, 19 martie 2024
AcasăLifestyleTefal Ixeo Power All-in-One - revoluția aparatelor de călcat

Tefal Ixeo Power All-in-One – revoluția aparatelor de călcat

More time for you, less worries! Ideal, dar cum faci față provocărilor ce apar pe neașteptate? Găsești soluții inteligente! Aparatul revoluționar de călcat cu abur de înaltă presiune, Tefal Ixeo Power All-in-One, duce îngrijirea țesăturilor la alt nivel.

 

La fel de puternic precum o stație de călcat

Cămăși și bluze din mătase atent finisate din câteva mișcări? Tefal dă startul revoluției în îngrijirea țesăturilor cu Ixeo Power All-in-One! Boilerul profesional încorporat și masa patentată Smart Board îl transformă în cea mai eficientă soluție pentru înlăturarea cutelor.

Ixeo Power oferă performanțe de top, similare cu cele ale unei stații de călcat. Puterea de 2170W, presiunea de până la 5.8 bari și jetul puternic de abur de până la 200 g/minut netezesc perfect orice tip de țesătură.

Experimentează sesiuni de călcat confortabile cu ajutorul mesei patentate Smart Board, ajustabilă în 3 poziții. O poți folosi în plan vertical pentru retușuri rapide, înclinată la 30° pentru o postură relaxată sau în poziție orizontală pentru materiale care necesită timp îndelungat de acțiune.

 

Sistem inteligent Smart Protect

Setarea unică de temperatură, prin tehnologia Smart Protect, îl face sigur de folosit chiar și pe cele mai delicate materiale. Vârful profilat te ajută să faci dungă perfectă pantalonilor cigarette și să ajungi în zonele greu accesibile ale rochiilor delicate.

Gone in… 70 seconds? Da, pentru că Ixeo Power are sistem de încălzire rapidă! Hainele arată impecabil, iar tu ești gata de drum!

There’s more! Pentru o utilizare facilă și libertate de mișcare, aparatul este detașabil de cadrul mesei de călcat. Astfel, poți să igienizezi și să reîmprospătezi oriunde în casă, iar bacteriile sunt eliminate 99.9%. 

#GoodToKnow Din 7 octombrie îl găsești în magazinele Altex și pe altex.ro.

 

Despre Tefal®:

Tefal, ingeniozitate acasă

De peste 60 de ani, Tefal vine în întâmpinarea consumatorilor cu produse ingenioase pentru preparate echilibrate și sănătoase, cu rezultate garantate. De la vase de gătit la aparate electrice și de călcat, Tefal oferă soluții inovatoare și practice pentru a-ți face viața mai ușoară și pentru a te bucura de mai mult timp liber pentru tine și pentru cei dragi.

Pentru mai multe informații, vizitează www.tefal.ro, www.facebook.com/TefalRomania sau https://www.instagram.com/tefalromania/

Cele mai citite

“Piedone nu este primul în București, sondajele sunt manipulate”, estimează rectorul SNSPA

Candidatul Cristian Popescu Piedone nu este, în mod real, principalul favorit în intențiile de vot pentru Primăria Capitalei, estimează rectorul SNSPA, Remus Pricopie. Rectorul SNSPA...

Încă o echipă sancționată în Premier League! Nottingham Forest a pierdut patru puncte

Formația engleză de primă ligă Nottingham Forest a fost penalizată cu patru puncte în clasament pentru încălcarea regulilor financiare ale Premier League. Nottingham Forest a...

Marian Godină îi liniștește pe șoferii români. “Acele camere nu sunt radare”

În mediul online circulă o informație falsă, o listă cu mai multe drumuri din România, unde, potrivit internauților, s-ar afla camere radar. Dar nu...
Ultima oră
Pe aceeași temă