13.5 C
București
marți, 26 martie 2024
AcasăLifestyleȘtii că păcănelele cu Egiptul Antic sunt cele mai căutate? Află motivul...

Știi că păcănelele cu Egiptul Antic sunt cele mai căutate? Află motivul și titlurile

În cadrul cazinourilor online, oferta de sloturi este cu mult mai bogată față de cea din sălile de joc. Tematicile păcănelelor sunt diversificate, având o grafică adaptată pentru orice tip de ecran, de dispozitiv, iar efectele audio-video sunt cu mult superioare aparatelor din agențiile stradale, land-based. La un operator virtual, licențiat, de top, membrii săi au libertatea să aleagă din nenumărate teme, de la cele tradiționale cu fructe, la teme inspirate de civilizațiile antice, astronomie, natură, filme și seriale, basme, sporturi și nu numai.

S-a constatat că, dintre toate opțiunile disponibile, tematica Egiptului Antic este cea mai îndrăgită. Spre deosebire de alte preferințe care au fost catalogate “trend-uri”, se pare că ea a rămas în top nu doar câteva săptămâni sau luni, ci chiar ani de zile. Datorită popularității crescute pe care o are această temă, producătorii de jocuri de noroc au creat păcănele tot mai atractive, care se fac remarcate prin grafică, efecte, funcții sau simboluri speciale.

Un bun exemplu este Rise of Ra de la Superbet, care poate să fie testat atât pe desktop, cât și pe aplicația pentru dispozitive mobile. Jocul are o grafică foarte bună, efecte vizuale și audio, 4 Jackpot-uri și numeroase funcții, inclusiv Rotiri Gratuite și multiplicatori. În afară de această păcănea există multe alte sloturi pe care le poți încerca online, după cum poți citi în continuare despre cele mai cunoscute exemple.

TOP 3 serii de succes care au tematica Egiptului Antic

Există 3 serii renumite pe care le poți testa pentru a înțelege mai bine de ce sunt atât de atractive păcănelele inspirate de cultura și civilizația Egiptului Antic. Ele se găsesc la mai multe cazinouri licențiate din România, printre care și la Superbet. Iată care sunt celebrele serii și de ce să le încerci și tu:

Book of Ra

Novomatic a lansat pe 3 Martie 2005 primul slot din celebra serie “Book of Ra”. Datorită succesului răsunător pe care l-a avut această păcănea, provider-ul de software și jocuri de cazino a decis ca în 2018 să aducă publicului versiunea Book of Ra Deluxe. Pentru că slotul a ajuns foarte repede în topul preferințelor jucătorilor, seria a fost completată ulterior și cu alte titluri care au ca temă tot Egiptul Antic. Printre cele mai cunoscute versiuni se află:

●       Book of Ra Jackpot Edition

●       Book of Ra Magic

●       Book of Ra Dice

●       Book of Ra Mystic Fortunes

●       Book of Ra Deluxe Bingo

John Hunter

Pragmatic Play are în portofoliul său impresionant celebra serie John Hunter. Ea este compusă din 5 video slot-uri, dintre care două sunt inspirate de Egiptul Antic – Book of Tut și Scarab Queen. Cele două dispun atât de simboluri tradiționale, adică de cifre și litere, cât și de simboluri tematice, cu piramide, scarabei și zeități. Odată ce te-ai aventurat într-una dintre aceste două povești, vei avea parte de o experiență deosebită, presărată cu Rotiri Gratuite, multiplicatori și multe alte surprize. Fiecare slot în parte are caracteristicile sale, așa că nu rămâne la un singur joc, ci încearcă-le pe toate din seria John Hunter!

Rich Wilde și Cat Wilde

Play’n Go a lansat în anul 2012 primul slot cu Rich Wilde, un aventurier fictiv, care are în toate sloturile de înfruntat noi obstacole pentru a găsi premiile civilizațiilor antice. Seria nu are loc doar în Egiptul Antic, ci și în alte zone geografice sau epoci. Singurele păcănele care sunt inspirate din această cultură și perioadă sunt slotul Rich Wilde and the Amulet of Dead și slotul Cat Wilde and the Doom of Dead, în care protagonistă este fiica aventurierului.

Egiptul Antic este un subiect plin de mister, atractiv din toate punctele de vedere. Această civilizație este recunoscută atât pentru impresionantele piramide, dar și pentru cultura și mitologia sa, ambele fiind complexe, fascinante. Păcănelele care au tematica inspirată din Egiptul Antic au rămas în topul preferințelor jucătorilor pentru că sunt învăluite de enigme, sunt plăcute vizual, iar producătorii de top au creat efecte audio-video interesante. În afară de EGT, mulți alți producători au inclus în portofoliul lor jocuri inspirate de magicul Egipt Antic.

Indiferent dacă alegi să încerci unul dintre jocurile din seriile de sloturi de mai sus sau dacă vrei să testezi alte păcănele care au această temă atât de populară, ai grijă să te distrezi la un cazino licențiat și să joci responsabil.

Cele mai citite

Gazele și electricitatea s-ar putea scumpi de la 1 aprilie. Ministrul energiei anunță noi scheme de plafonare

Ministerul Energiei se pregăteşte săptămâna aceasta de o optimizare a schemei de compensare/plafonare prin care facturile la energie şi gaze s-ar mai putea ieftini,...

Ciolacu vede în capela de la Parlament un simbol al angajamentului nostru față de valorile naționale

Capela ortodoxă din Parlament nu este doar un loc de liniște și refugiu în fața provocărilor și tensiunilor zilnice, ci și un simbol al...

Aproape 80 de percheziții, în 4 județe și în Capitală, într-un dosar de contrabandă cu țigări. Prejudiciu de aproape 13 mil. euro

Aproape 80 de percheziţii au loc în această dimineaţă în 14 judeţe şi în Capitală, într-o cauză ce vizează destructurarea a două grupuri infracţionale...
Ultima oră
Pe aceeași temă