23.9 C
București
sâmbătă, 29 iunie 2024
AcasăLifestyleSteaua, în play-off-ul Ligii Campionilor

Steaua, în play-off-ul Ligii Campionilor

Steaua s-a calificat în play-off-ul Ligii Campionilor după ce a învins, aseară, cu 2-1, formaţia FK Aktobe. Cu scorul general de 4-3, Steaua merge în play-off-ul Ligii. Golurile Stelei au fost marcate de Chipciu şi Stanciu.

Steaua este la un pas de a 11-a calificare în grupele unei cupe europene. Şi asta pentru că dacă nu trece de play-off-ul Ligii Campionilor, atunci se califică, automat, în grupele Ligii Europa, a doua competiţie continentală intercluburi.

Steaua află mâine numele echipei  cu care se va bate pentru un loc în grupele Ligii Campionilor, dar şi pentru cele 20 de milioane de euro puse la bătaie de UEFA.

Campioana României face parte din urna capilor de serie, iar potenţiale adversare îi sunt cinci formaţii din Slovenia, Slovacia, Polonia, Danemarca şi Suedia.

Concret, sorţii vor alege pentru Steaua una dintre următoarele posibile adversare: Maribor (campioana Sloveniei), Legia Varşovia (campioana Poloniei), Slovan Bratislava (campioana Slovaciei), Aalborg (campioana Danemarcei) şi Malmo (campioana Suediei). Tragerea la sorţi a meciurilor din play-off-ul Ligii Campionilor este programată mâine, de la ora 13, ora României.

 

Cele mai citite

Democrații cer înlocuirea lui Joe Biden la alegerile prezidențiale din SUA, după dezbarea cu Trump

Performanța președintelui Joe Biden în dezbaterea pe scară largă împotriva fostului președinte Donald Trump a creat panică în rândul democraților. Actualul președinte al SUA...

Congres USR: Partidul își alege astăzi un nou Birou Național și candidatul la alegerile prezidențiale

USR îşi alege astăzi noua conducere a partidului, dar şi candidatul la prezidenţiale. Delegații USR se reunesc, la București, pentru Congersul partidului unde își vor...
Ultima oră
Pe aceeași temă