22.2 C
Bucureศ™ti
duminicฤƒ, 6 octombrie 2024
AcasฤƒLifestyleSteaua a รฎnvins Sturm Graz cu 1-0. Arbitrii au รฎntรขrziat la meci

Steaua a รฎnvins Sturm Graz cu 1-0. Arbitrii au รฎntรขrziat la meci

Steaua Bucureşti, campioana României la fotbal, a învins formaţia austriacă Sturm Graz cu scorul de 1-0 (0-0), vineri seara, la Gloria Sports Arena din Belek, într-o partidă amicală din al doilea stagiu de pregătire din Antalya, informează Agerpres.

Singurul gol a fost marcat de Ciprian Marica (61), cu concursul portarului Esser, în urma unei pase venite de la Sebastian Chitoşcă. Acesta este primul gol marcat de Marica în tricoul Stelei. 

Atacantul echipei naţionale a scos şi un penalty (15), după ce a fost faultat în careu de Esser, dar Jugurtha Hamroun a trimis peste poartă din punctul cu var. 

Meciul a început cu o întârziere de 20 de minute, din cauza faptului că arbitrii au ajuns mai târziu la stadion. 

Antrenorul Laurenţiu Reghecampf a aliniat următoarea echipă: Niţă (Cojocaru, 46) – Râpă, Papp, Varela (căpitan; Momcilovic, 46), Toşca (Bawab, 46) – Sulley, Pintilii (Tudorie, 75) – Enceanu (Chitoşcă, 60), Carp, Hamroun – Marica (Ştefănescu, 75). 

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experienศ›ฤƒ ca jurnalist de peste 20 de ani, atรขt รฎn presa scrisฤƒ cรขt ศ™i online. A รฎnceput sฤƒ lucreze รฎn presฤƒ la ziarul Azi, รฎn anul 1993, รฎn perioada รฎn care era รฎncฤƒ student. Ulterior a lucrat la Adevฤƒrul, Gรขndul ศ™i Green Report. La โ€œRomรขnia liberฤƒโ€, Mihai Diac lucreazฤƒ din anul 2015. รŽn paralel cu activitatea jurnalisticฤƒ, Mihai Diac ศ™i-a completat ศ™i pregฤƒtirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Naศ›ional de Apฤƒrare ศ™i cursul de pregฤƒtire a jurnaliศ™tilor pentru zone de rฤƒzboi. Printre acศ›iunile sale de documentare jurnalisticฤƒ s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman ศ™i al fregatei romรขneศ™ti Regina Maria, precum ศ™i cele din Afganistan, Irak, Transnistria ศ™i Georgia.
Cele mai citite

19 candidaturi au fost respinse la alegerile prezidenศ›iale. Doi candidaศ›i au fost respinศ™i

Pรขnฤƒ รฎn prezent, pentru alegerile prezidenศ›iale din 2024 din Romรขnia, au fost depuse 19 candidaturi, dintre care doar 7 au fost validate de Biroul...

Plaja din Constanศ›a, รฎn top 15 cele mai relaxante plaje din Europa

Clasamentul a fost realizat, รฎn urma recenziilor de cฤƒlฤƒtorie ale turiศ™tilor Studiul realizat de SpaSeekers.com a numฤƒrat de cรขte ori cuvรขntul โ€žrelaxareโ€ a fost menศ›ionat...

Amenzile pentru lipsa rovinietei nu vor mai fi aplicate imediat

ศ˜oferii vor avea la dispoziศ›ie 24 de ore pentru a achita taxa, fฤƒrฤƒ a mai fi penalizaศ›i automat Sistemul va fi similar cu cel care...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ