Sporty cool – un stil comod, pentru toată ziua

Nu ești adepta tocurilor și ai mai degrabă o colecție de sneakers decât una de pantofi cu toc? Și totuși sunt zile când, deși ai vrea să te îmbraci cât mai comod, ai o întâlnire, un eveniment, o petrecere. Iată câteva idei pentru a face din ținutele sport unele cool.

Share

Diana Moldoveanu 0 comentarii

Actualizat: 15.05.2018 - 09:37

Rochie + sneakers


Combinație clasică, știi deja! E perfectă la birou – dacă nu ai un stil prea formal impus –, dar și după-amiaza, la o ieșire cu prietenii sau la o plimbare prin parc. Rochia boho, rochia cămașă și rochia asimetrică, în A, sunt variantele cel mai ușor de asortat la o pereche de pantofi sport.

Culori funky + imprimeuri

O variantă potrivită pentru o ținută care iese din tipare este să asociezi pantofii sport cu diverse imprimeuri. De exemplu, tricouri sau cămăși cu imprimeuri funky, inspirate din desene animate, cu grafisme interesante și pantofi sport. În funcție de încărcătura cromatică, pantofii sport pot fi uni sau pot reprezenta chiar ei pata de culoare. În luna iulie, Skechers lansează o colecție inspirată de serialul anime „One Piece“. Disponibilă inițial doar în Coreea de Sud și China, colecția va ajunge vara aceasta și în România în 6 variante de culori, fiecare dintre acestea reprezentând un personaj din serialul anime „One Piece“: Luffy, Chopper, Sanji, Zoro, Law și Doflamingo.

Jeans de toate felurile

O combinație la fel de potrivită este cea pantofi sport plus jeans – drepți, stretch, boyfriend – toate stilurile pot fi combinate. În funcție de tipicul pantalonului alegem și partea de sus: cămașă, un tricou, o piesă over-
sized sau una slim. Completează ținuta cu bijuterii în același stil casual, cum ar fi cele din noua colecție Pandora. Modelele pieselor sugerează spiritul boem al sezonului estival, fiind extrem de versatile.

Suit up!

O altă combinație interesantă este cea costum – pantofi sport. E valabilă pentru ambele sexe. Varianta simplificată presupune asocierea sacou – pantofi sport. E adevărat, e o combinație care necesită imaginație, pentru a nu cădea în capcana banalității, dar și atitudinea potrivită.

Comentarii