20.3 C
București
sâmbătă, 13 aprilie 2024
AcasăLifestyleSoluții moderne pentru eficientizarea muncii în cadrul unei companii

Soluții moderne pentru eficientizarea muncii în cadrul unei companii

În teorie. În practică, lucrurile stau destul de diferit, asta mai ales dacă ne uităm la cât de simple și de eficiente (nu) sunt procesele pe care aceștia le au de parcurs. De cele mai multe ori, majoritatea sarcinilor ar putea beneficia de pe urma unor procese de eficientizare. Iată ce soluții moderne ai la dispoziție!

 

Softuri mai bune pentru recrutare
 

Să găsești oamenii potriviți pentru compania ta este un adevărat talent, mai ales în condițiile în care există un deficit acut de specialiști. Și da, omul potrivit la locul potrivit va avea un impact pozitiv asupra felului în care munca se desfășoară în companie.

 

Așadar merită să investești în aplicații care să ușureze procesul de recrutare și în același timp să răspundă la toate nevoile vânătorilor de talente din departamentul tău de resurse umane.

 

Aplicații de self-service pentru angajați
 

Dacă tot ai găsit oamenii potriviți, trebuie să te asiguri și că timpul lor nu este pierdut cu sarcini care nu sunt eficiente din punct de vedere al costurilor sau al timpului. Prin soluțiile de self service, angajații pot procesa mai repede concedii, pontaje, zile libere sau acces la diverse proiecte sau departamente care se leagă de munca lor de zi cu zi.

 

Sisteme de lucru comune
 

După ce te asiguri că ai echipa potrivită și că nu pierd timp cu sarcini ce puteau fi soluționate mult mai rapid, vine și timpul să arunci o privire asupra instrumentelor de lucru cel mai des folosite. Chiar și cei mai competenți salariați vor fi până la urmă frustrați dacă sunt forțați să lucreze zi de zi cu aplicații care se blochează frecvent, înregistrează erori sau nu salvează datele introduse în sistem de către alți colegi.

 

De aceea merită să investești într-un sistem ERP performant care să înregistreze perfect informațiile cu care lucrezi, sa facă legătura între diverse departamente și să asigure o cooperare lină între angajați pe baza uniformizării activităților. Vei descoperi că investiția inițială se va amortiza în timp pe fondul creșterii productivității.

 

Aplicații care să ofere flexibilitate
 

Dacă vrei o afacere adaptabilă, care să răspundă la timp la nevoile clienților, dar și ale partenerilor, trebuie să investești în soluții flexibile care să se potrivească și cu forța de muncă. Pe fondul popularizării fenomenului de work from home, tot mai mulți angajați au nevoie de acces la aplicații de la domiciliu, inclusiv de pe dispozitivele mobile.

 

Asigură sisteme performante care să ofere accesul, de preferat prin cloud, la oricare dintre aplicațiile cu care lucrează compania ta și, acolo unde activitatea permite, încurajează telemunca. Nu uita, munca de la distanță poate crește eficiența, dar și nivelul de motivare ale angajaților. Evident, soluțiile oferite trebuie să fie pe măsură, adică să asigure atât protecția datelor, cât și ușurința în utilizare și comunicare cu ceilalți colegi.

 

Să nu folosești soluții moderne s-ar putea să te coste mult mai mult pe termen lung decât un cost de achiziție.

 

 

 

 

 

Cele mai citite

Hanami – sărbătoarea primăverii, în Grădina Japoneză din Herăstrău

A cincea ediţie a Festivalului Hanami - sărbătoarea primăverii are loc, astăzi, în Grădina Japoneză din Parcul Regele Mihai I (Herăstrău) din Capitală."Vă aşteptăm...

Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad – de la rectorul plagiator, la rectorul student

Alegerile pentru funcția de rector al Universității „Aurel Vlaicu” (UAV) din Arad au înregistrat o premieră mondială: un student a ajuns rector. După...

Hanami – sărbătoarea primăverii, în Grădina Japoneză din Herăstrău

A cincea ediţie a Festivalului Hanami - sărbătoarea primăverii are loc, astăzi, în Grădina Japoneză din Parcul Regele Mihai I (Herăstrău) din Capitală."Vă aşteptăm...
Ultima oră
Pe aceeași temă