10.2 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăLifestyleSingurătatea distruge vieți. Cupidon.ro unește inimi

Singurătatea distruge vieți. Cupidon.ro unește inimi

Căutarea perechii potrivite nu este atât de simplă pe cât pare. Crezi că știi ce cauți, dar nu știi unde, iar timpul și experiența nu sunt întotdeauna de partea ta. Concret, ce poți face? Am căutat cuvântul „Matrimoniale” pe Google și pe prima pagină mi-a atras atenția site-ul Cupidon.ro – Cine este Cupidon? Promotorul relațiilor de dragoste, aduce iubirea în viețile oamenilor singuri care se potrivesc și doresc să formeze un cuplu, o familie. Brandul Cupidon, inspiră încredere, dă speranțe oamenilor singuri și este „expert în găsirea sufletului pereche”, spun cei de la Capital.ro.

 

Ce servicii oferă în plus Agenția Cupidon față de un site de matrimoniale?

Informații direct de la sursă.

Cupidon.ro este un site unic în România deoarece este singurul care propune ambele servicii matrimoniale: un serviciu de corespondență ca site de dating online (matrimoniale) și un serviciu de întâlniri personalizate ca agenție de matchmaking. Vorbim de servicii diferite, prețuri diferite și un public diferit. În cadrul serviciilor de dating online te descurci singur, fără ajutorul sau intervenția unui consultant.

Majoritatea românilor preferă un site de dating online deoarece costurile sunt accesibile, însă mulți ignoră dezavantajele, spre exemplu:

1. Pe un site de dating online, pozele și pofilele pot fi false întrucât nimeni nu poate verifica starea civilă și celelalte informații adăugate de fiecare membru la înscriere.

2. Dacă nu te cunoaște nimeni și nu te recomanda cineva, pe un site de matrimoniale șansele de întâlniri reale, sunt mult mai mici comparativ cu serviciile de întâlniri personalizate.

Deși foarte mulți oameni singuri din România speră totuși să-și găsească marea dragoste pe site-urile de întâlniri online sau pe Facebook, chimia există doar în viața reală și o poți simți la prima întâlnire, nicidecum în spatele unui ecran. Cât privește concretizarea întâlnirilor pe un site de matrimoniale, să ne întrebam: O femeie serioasă acceptă să meargă la o întâlnire în oraș cu un bărbat necunoscut care a contactat-o pe un site de matrimoniale?

Cum funcționează serviciile de întâlniri personalizate ?

Procesul se derulează în 5 etape:

1. „Se completează profilul online sau în cadrul unei interviu. Este recomandat să te prezinți într-un mod cât mai sincer și elegant deoarece prezentarea vă fi cartea ta de vizita. Totodată trebuie să definești așteptările tale cu privire la partenerul căutat. Discutăm personal cu clientul despre calitățile, defectele, nivelul social, intelectual, profesional, stilul de viată, preferințele sale etc, pentru a creiona un profil detaliat.

2. Se verifică identitatea și starea civilă. Daca sunt îndeplinite condițiile se procedează la semnarea unui contract de curtaj matrimonial și se achită la banca taxa aferentă pachetului de servicii ales.

3. În mod discret și confidențial, pe parcursul unei perioade cuprinse între 3 și 6 luni se procedează la căutări personalizate adaptate nivelului și nevoilor tale.

4. Pe măsură ce căutările avansează vei primi propuneri detaliate însoțite de fotografii de la persoane care și-au exprimat intenția de a te cunoaște personal.

5. Poți refuza sau accepta propunerile primite, urmând să organizăm întâlnirile dorite.”

Spre deosebire de serviciile unui site de matrimoniale, în cadrul serviciilor de întâlniri personalizate, agenția verifica în prealabil pofilele și organizează întâlniri individuale în funcție de preferințe și criteriile de compatibilitate dintre cei doi. Siguranța ta și confidențialitatea profilului iți sunt garantate.” ne-a spus Raluca administratorul agenției Cupidon.

 

Studiu de caz

Să spunem că am în jur de 30 de ani, sunt o femeie singură, educată, drăguță, fără copii și caut un bărbat deosebit cu care să mă căsătoresc, să formez o familie, să facem copii și să trăim fericiți până la adânci bătrâneți. Aș dori să cunosc un bărbat din străinătate, de preferat din Elveția sau din Franța, necăsătorit, fără vicii, prezentabil, peste 1.75m, maxim 90kg, cu studii universitare, cu serviciu stabil, cu un statut social și profesional peste medie, căruia să îi placa călătoriile și să fie pasionat de politică și de artă. Mă puteți ajuta să-mi găsesc pe cineva care să corespundă așteptărilor mele?

“Nu este ușor să găsești în prezent pe cineva care să corespundă tuturor preferințelor tale, căruia să îi placă de tine și să dorească să te întâlnească, însă ne poți contacta pe site-ul Cupidon.ro, telefonic sau prin WhatsApp și vom analiza solicitarea ta în mod gratuit.

Cunoaștem domni din străinătate care corespund acestor criterii însă nu ne putem antepronunța în baza unei simple descrieri, fără a face o analiza, fără fotografii, fără a proceda la verificare informațiilor transmise, fără a te cunoaște personal și fără a ne consulta în prealabil cu potențialii candidați.

Aducem împreună oameni singuri cu preocupări comune, cu un nivel personal și profesional asemănător. ” a declarat Raluca, administratorul Cupidon.

Cele mai citite

Guvernul lansează Strategia Națională împotriva traficului de persoane. România a devenit țară de destinație pentru persoane din zona Asiei

România a devenit țară de destinație pentru victimele traficului de persoane provenite din zona Asiei, semnalează noua Strategie Națională împotriva traficului de persoane. Guvernul României...

Guvernul lansează Strategia Națională împotriva traficului de persoane. România a devenit țară de destinație pentru persoane din zona Asiei

România a devenit țară de destinație pentru victimele traficului de persoane provenite din zona Asiei, semnalează noua Strategie Națională împotriva traficului de persoane. Guvernul României...

Comisarul UE pentru Agricultură, Janusz Wojciechowski (Polonia), se întâlnește cu fermieri români. Polonezii și românii au protestat contra cerealelor din Ucraina

Comisarul UE pentru Agricultură, Janusz Wojciechowski, se află în România și urmează a se întâlni cu oficiali și cu fermieri români. Janusz Wojciechowski este originar...
Ultima oră
Pe aceeași temă