12.8 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăLifestyleSinead O'Connor nu se mai retrage din muzică. Viața artistei, plină de...

Sinead O’Connor nu se mai retrage din muzică. Viața artistei, plină de schimbări

 

În weekend, Sinéad O’Connor și-a anunțat retragerea din muzică și turnee într-o serie de postări în mediul online, confirmând că următorul ei album „No Veteran Dies Alone”, va fi ultima ei lansare:

„Aceasta nu este o veste tristă. Sunt vești uimitor de frumoase. Un războinic știe când ar trebui să se retragă. A fost o călătorie de patruzeci de ani. E timpul să realizăm alte vise ”, scria O’Connor pe Twitter sâmbătă (5 iunie).

La câteva zile de la aceste afirmații, cântăreața de origine irlandeză a renunțat la această idee precizând că anunțul său „a fost o reacție impulsivă” la o serie de interviuri care scoteau la iveală „chestii dureroase” din trecut. De asemenea, ea a confirmat că va susține în continuare toate spectacolele programate, cerându-și scuze fanilor și celor din echipa sa:

„Cea mai mare preconcepție legată de artista Sinead O’Connor este că ar fi vreo amazoană. Nu sunt. Sunt o femeie sensibilă și mică de statură, care e de fapt foarte fragilă. Dar îmi iubesc meseria. Adică să fac muzică. Nu-mi place că din cauza faptului că sunt o persoană talentată (și o femeie care-și exprimă opinia) trebuie să trec zi de zi peste foarte multe prejudecăți pentru a-mi câștiga existența. Dar m-am născut pentru a fi pe scenă și după iubirea și sprijinul pe care le-am primit în ultimele zile și pe care voi continua să le primesc de la Rob Prinz și de la toți cei de la ICM, precum și de la foarte mulți manageri și fani, mă simt în siguranță să-mi rectific dorința exprimată de a mă retrage”, a transmis Sinead.

Artista și-a argumentat reacția impulsivă de pe 5 iunie spunând că mass-media a abuzat-o emoțional de-a lungul timpului. La scurt timp după lansarea autobiografiei sale, „Rememberings”, jurnaliștii au insistat să o întrebe despre problemele sale de sănătate mentală, cu toate că Sinéad O’Connor a precizat că nu dorește să revină asupra trecutului ei.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Partidul AUR susține că este atacat prin intermediul unui ziar din Elveția

Politicianul Dan Tanasă, purtător de cuvânt al AUR, susține că partidul său este atacat prin intermediul unui ziar din Elveția, Neue Zürcher Zeitung (NZZ). "Un...

Adrian Cioroianu la „ Tinerii și Monarhia”: Românii nu sunt ușor de condus

Invitații celei de a treia conferințe din seria „Tinerii și monarhia” de la Ploiești au fost Adrian Cioroianu, istoric, prof. univ. dr. la...

Jurnalismul european reflectă provocările societății contemporane: Abuzuri, Traume și Sănătate Mentală

În cadrul celei de-a 12-a ediții a European Press Prize, 25 de povești din cinci categorii au fost nominalizate, din care mai mult de...
Ultima oră
Pe aceeași temă