Sinead O'Connor nu se mai retrage din muzică. Viața artistei, plină de schimbări

Sinéad O'Connor, celebra interpretă a piesei „Nothing compares 2 u” a renunțat la intenția sa de a se retrage din industria muzicală, la doar câteva zile după anunțul inițial.

Share

Bianca Ion 0 comentarii

10.06.2021 - 16:26

 

În weekend, Sinéad O'Connor și-a anunțat retragerea din muzică și turnee într-o serie de postări în mediul online, confirmând că următorul ei album „No Veteran Dies Alone”, va fi ultima ei lansare:

„Aceasta nu este o veste tristă. Sunt vești uimitor de frumoase. Un războinic știe când ar trebui să se retragă. A fost o călătorie de patruzeci de ani. E timpul să realizăm alte vise ”, scria O'Connor pe Twitter sâmbătă (5 iunie).

La câteva zile de la aceste afirmații, cântăreața de origine irlandeză a renunțat la această idee precizând că anunțul său „a fost o reacție impulsivă” la o serie de interviuri care scoteau la iveală „chestii dureroase” din trecut. De asemenea, ea a confirmat că va susține în continuare toate spectacolele programate, cerându-și scuze fanilor și celor din echipa sa:

„Cea mai mare preconcepție legată de artista Sinead O’Connor este că ar fi vreo amazoană. Nu sunt. Sunt o femeie sensibilă și mică de statură, care e de fapt foarte fragilă. Dar îmi iubesc meseria. Adică să fac muzică. Nu-mi place că din cauza faptului că sunt o persoană talentată (și o femeie care-și exprimă opinia) trebuie să trec zi de zi peste foarte multe prejudecăți pentru a-mi câștiga existența. Dar m-am născut pentru a fi pe scenă și după iubirea și sprijinul pe care le-am primit în ultimele zile și pe care voi continua să le primesc de la Rob Prinz și de la toți cei de la ICM, precum și de la foarte mulți manageri și fani, mă simt în siguranță să-mi rectific dorința exprimată de a mă retrage", a transmis Sinead.

Artista și-a argumentat reacția impulsivă de pe 5 iunie spunând că mass-media a abuzat-o emoțional de-a lungul timpului. La scurt timp după lansarea autobiografiei sale, „Rememberings", jurnaliștii au insistat să o întrebe despre problemele sale de sănătate mentală, cu toate că Sinéad O'Connor a precizat că nu dorește să revină asupra trecutului ei.

Citește totul despre:

Comentarii