11.1 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăLifestyleSfaturi despre dating online pentru bărbați

Sfaturi despre dating online pentru bărbați

1. Fiți onești de la început! Dacă vreți să impresionați o femeie, aceasta este o ocazie excelentă.

2. Nu spuneți doar Bună, personalizați-vă măcar puțin mesajul. Nu trebuie să scrieți un roman, doar câteva propoziții, pentru a ști că aveți intenții serioase.

3. Când faceți o fotografie pentru profilul vostru, asigurați-vă că vi se văd bine ochii.

4. Dacă discutați pe chat cu o femeie și aveți multe în comun și vă place de ea, spuneți-i. Spuneți-i că vreți să vă cunoașteți mai bine pentru a vedea dacă vă potriviți și dacă merită să vă întâlniți față în față.

5. Zâmbiți!

6. În cazul dating-ului online, trebuie să găsiți echilibrul potrivit între chat-ul online și experiența de viață reală. Dacă vorbiți prea mult timp, vă puteți transforma doar într-un prieten de chat.

7. Puneți-vă la profil o fotografie recentă. Nu puneți la profil fotografii cu mașini sau cu alte persoane.

8. Nu vă limitați la găsirea iubirii adevărate aproape de casă. Sufletul vostru pereche se poate afla mult mai departe.

9. Spuneți ceva! Comunicați! Nu continuați să trimiteți inimi sau fețe zâmbitoare.

10. Când începeți să vorbiți cu o femeie, nu începeți cu un compliment despre aspectul ei fizic, sau spuneți doar Bună. Comentați ceva despre fotografia ei, dar nu aspectul ei sau comentați ceva din profilul ei care v-a atras atenția.

11. Nu încercați să impresionați un alt bărbat, încercați să impresionați o femeie, ceea ce înseamnă că ar trebui să scoateți în evidență partea mai delicată.

12. Nu începeți prin a spune unei femei că este o scumpă sau frumoasă. Până când nu o veți cunoaște foarte bine nu spuneți așa ceva.

13. Începeți o conversație generală și continuați  de acolo.

14. Nu vorbiți prea mult despre voi. Întrebați-o mai multe despre ea.

15. Fiți amabili, înțelegători și, mai presus de toate, fiți voi înșivă.

 

16. Întotdeauna încheiați conversațiile cu o întrebare pentru a arăta că sunteți interesați și doriți să continuați să vorbiți.

17. Fiți hotărâți și suficient de încrezători ca să știți ce vreți și urmați calea aleasă.

18. Nu trimiteți mesaje sau email-uri prea multe. Comunicați de câteva ori prin mesaje, apoi propuneți-i o întâlnire. Invitați femeia care vă place, la o cafea sau la un ceai.

19. Nu cereți femeilor mai multe fotografii. Nu este în avantajul vostru.

20. Încercați să cunoașteți cât mai bine femeia cu care comunicați, să aflați ce îi place și ce nu-i place. Încercați să începeți o prietenie frumoasă. Aceasta va sta la baza unei relații stabile.

21. Faceți prima mișcare spunând ceva distractiv și / sau interesant.

22. Femeile sunt la fel de nervoase și speriate ca și bărbații. Vorbiți cu femeile ca și cum ați vorbi cu oricine altcineva.

23. Faceți fotografii frumoase, puneți întrebări femeii cu care comunicați pentru a o cunoaște mai bine, pentru a o face să râdă și fiți deschiși.

24. Nu renunțați niciodată brusc la o conversație chiar dacă este online. Doar spuneți-i că trebuie să plecați și că veți vorbi mai târziu.

25. Când încercați să impresionați pe cineva, nu încercați să păreți creați o imagine falsă despre voi. Fiți voi înșivă de la bun început.

26. Să nu vă fie frică să spuneți unei femei ce simțiți cu adevărat în legătură cu un anumit lucru. Nu este nimic în neregulă dacă vă spuneți opinia. Femeile vă vor aprecia onestitatea.

27. Dați-i o a doua șansă dacă e timidă.

28. Discutați ca și cum v-ați fi întâlnit cu un prieten.

29. Nu vă uitați la profilul unei femei de un milion de ori fără să spuneți nimic. Chiar și Bună este bine dacă nu știți ce să spuneți.

30. Luați în considerare pe cineva care nu v-ar fi atras în mod normal.

31. Abordați  dating-ul online cu inima deschisă. Orice persoană este o persoană nouă.

32. Intrați pe Placere.ro, cea mai mare comunitate de dating online din România pentru a cunoaște oameni noi. Printre femeile care intră zilnic pe acest site de matrimoniale, aveți șansa să vă întâlniți marea iubire. Nu ratați șansa de a descoperi drumul spre fericire.  

Cele mai citite

Revolut: Sistemele antifraudă ale băncii digitale au prevenit pierderi evaluate la 475 milioane de lire sterline

Revolut, fintech-ul global cu peste 40 de milioane de clienți la nivel global, din care peste 3,5 milioane de clienți în România, prezintă primul...

Premierul Ciolacu a convocat brusc o ședință de guvern

Premierul Marcel Ciolacu a convocat, pe neașteptate, o ședință de guvern, pentru ziua de marți, 23 aprilie 2024. Potrivit Guvernului României, ședința Executivului începe la...

Aerisirea în baie și reguli generale pentru a funcționa optim

Umiditatea excesivă din baie poate dăuna atmosferei generale, dar și nivelului de confort resimțit. Așadar, aerisirea corespunzătoare este obligatorie - atât pentru a asigura...
Ultima oră
Pe aceeași temă