13.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăLifestyleSe face dreptate! Ce pedeapsă a primit femeia care a agresat-o pe...

Se face dreptate! Ce pedeapsă a primit femeia care a agresat-o pe Cristina Joia

Cristina Joia a trecut prin momente extrem de neplăcute de la incidentul petrecut la finalul lunii noiembrie în 2020. Vedeta de la Pro TV a fost supusă unor intervenții chirurgicale la nivelul nasului, acolo unde a suferit cele mai grave răni, iar la nivel psihic recuperarea a fost și ea de durată. 

Iată că, la aproape 7 luni de când a avut loc incidentul, Cristinei Joia i se face dreptate în instanță. Potrivit publicației okmagazine, pentru fapta săvârşită pe 7 noiembrie 2020, agresoarea şi-a primit pedeapsa: Inculpata a fost judecată pentru fapte de lovire şi alte violenţe, motiv pentru care a primit o pedeapsă de 1 an şi trei luni de închisoare cu suspendare. În plus, agresoarea este obligată să achite daune morale care se ridică la suma de 10.000 de euro.

De asemenea, potrivit gandul.ro, femeia care a lovit-o pe Cristina Joia în iarna anului trecut trebuie să-i plătească designerului de la „Visuri la cheie’ şi suma de 7.989,21 de lei, care reprezentă prejudiciu material creat prin comiterea infracţiunii.

Horărârea instanței nu este încă definitivă, ceea ce  înseamnă că inculpata are dreptul să o conteste în termen de 10 zile la Curtea de Apel.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Emma Răducanu, eliminată de Iga Swiatek în semifinalele turneului de la Stuttgart

Jucătoarea poloneză de tenis, Iga Swiatek, ocupanta locului 1 în clasamentul WTA și principala favorită la turneul WTA 500 de la Stuttgart, Germania, s-a...

Taiwanul anunță că a detectat 21 de avioane militare chineze în jurul insulei

21 de avioane militare chineze au fost detectate în jurul Insulei Taiwan începând cu ora locală 8:15 (0:15 GMT), a anunţat sâmbătă Ministerul Apărării...

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...
Ultima oră
Pe aceeași temă