Credit foto: Pro TV

Se face dreptate! Ce pedeapsă a primit femeia care a agresat-o pe Cristina Joia

Cristina Joia, designerul de interior cunoscut din emisiunea „Visuri la cheie” (Pro TV) se apropie de finalul procesului în care se află cu femeia care a agresat-o în fața unui supermarket la finalul lui noiembrie, anul trecut.

Share

Bianca Ion 0 comentarii

11.05.2021 - 16:28

Cristina Joia a trecut prin momente extrem de neplăcute de la incidentul petrecut la finalul lunii noiembrie în 2020. Vedeta de la Pro TV a fost supusă unor intervenții chirurgicale la nivelul nasului, acolo unde a suferit cele mai grave răni, iar la nivel psihic recuperarea a fost și ea de durată. 

Iată că, la aproape 7 luni de când a avut loc incidentul, Cristinei Joia i se face dreptate în instanță. Potrivit publicației okmagazine, pentru fapta săvârşită pe 7 noiembrie 2020, agresoarea şi-a primit pedeapsa: Inculpata a fost judecată pentru fapte de lovire şi alte violenţe, motiv pentru care a primit o pedeapsă de 1 an şi trei luni de închisoare cu suspendare. În plus, agresoarea este obligată să achite daune morale care se ridică la suma de 10.000 de euro.

De asemenea, potrivit gandul.ro, femeia care a lovit-o pe Cristina Joia în iarna anului trecut trebuie să-i plătească designerului de la „Visuri la cheie' şi suma de 7.989,21 de lei, care reprezentă prejudiciu material creat prin comiterea infracţiunii.

Horărârea instanței nu este încă definitivă, ceea ce  înseamnă că inculpata are dreptul să o conteste în termen de 10 zile la Curtea de Apel.

Citește totul despre:

Comentarii