9.1 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleSchellhammer Business School - Studii de licență și master în limba engleză,...

Schellhammer Business School – Studii de licență și master în limba engleză, în Spania

Mulți tineri sunt însă, limitați din cauza limbilor vorbite, așa că uneori sunt siliți să facă compromisuri atunci când vine vorba de calitate.

Universitatea Schellhammer Business School (SBS) a fost fondată tocmai din acest motiv, pentru a le oferi studenților posibilitatea de a beneficia de învățământ superior de calitate elvețiană, cu predare în limba engleză, într-o locație absolut deosebită. Campusul SBS se întinde pe o suprafață de 60 de hectare și oferă inclusiv posibilitate de cazare, fiind situat în sudul Spaniei, în localitatea Estepona, de lângă Marbella, una dintre cele mai pitorești și totodată, una dintre cele importante puncte economice din Andaluzia.

SBS le pune la dispoziție doritorilor o varietate de cursuri de licență și de masterat care sunt acreditate prin Serviciul de Acreditare pentru Școli, Colegii și Universități Internaționale (ASIC):

· Administrarea afacerilor

· Marketing internațional

· Psihologia artelor

· Managementul ospitalității

· Arte în științe umaniste

Toate diplomele eliberate de SBS sunt recunoscute în Marea Britanie, SUA și într-o parte a Asiei, universitatea fiind membră a unor programe de talie internațională. Pe lângă asta, absolvenții au rămas întotdeauna cu o impresie pozitivă vizavi de această experiență:

„Am studiat la Schellhammer Business School și am obținut diploma de MBA (n.r. – master în administrarea afacerilor). A fost cea mai bună experiență educațională din viața mea. Profesorii au fost incredibili și m-au învățat aspecte extrem de valoroase, care sunt indispensabile pentru a-ți începe propria afacere,” a spus Diana din Constanța.

„Tocmai am absolvit SBS și pot spune cu sinceritate că a fost una dintre cele mai bune experiențe din viața mea. Am fost acolo timp de doi ani, după ce m-am transferat din Londra în Marbella, iar oamenii au fost drăguți și amabili, astfel încât mi-am făcut mulți prieteni acolo. Subiectele de la școală au fost plăcute, la fel ca și profesorii. Am locuit în campus în cei doi ani petrecuți în Marbella și chiar mi-a plăcut asta, pentru că acolo locuiau și majoritatea colegilor, așa că formam o mică comunitate. Aveam activități, ca de exemplu să jucăm volei pe plajă, petreceri pe plajă, grătare etc. Încă mi-e dor de acea universitate și o vizitez din când în când,” a spus Andreea din Brașov.

În această perioadă specială cu care se confruntă sistemele educaționale de pe întreaga planetă, SBS a venit cu o soluție care a devenit rapid populară în rândul studenților. Este vorba despre cursurile care pot fi desfășurate la distanță, pe internet.

Aceste cursuri se adresează atât studenților care nu și-au finalizat studiile de licență, cât și absolvenților, care pot opta pentru online MBA – masterul în administrarea afacerilor. La acest program, care include 30 de module interactive și 8 sarcini scrise se pot înscrie absolvenții universitari care au împlinit vârsta de 22 de ani sau absolvenții non-universitare de peste 24 de ani, care au cel puțin 5 ani de experiență managerială.

Cele mai citite

Atentat Moscova: bilanțul atacului a ajuns la 143 de morți

Bilanţul atentatului comis în suburbia Moscovei săptămâna trecută a urcat miercuri la 143 de morţi, potrivit unui nou raport comunicat de autorităţile ruse, atacul...

O femeie de 31 de ani a fost reținută pentru efectuarea repetată de intervenții chirurgicale estetice minim invazive

O femeie în vârstă de 31 de ani a fost reţinută pentru 24 de ore, urmând să fie prezentată magistraţilor cu propunere legală, pentru...

Guvernul va da un OUG joi prin care numărul funcțiilor de conducere ar putea ajunge la 10% în aparatul de stat

Guvernul urmează să aprobe în şedinţa de joi un proiect de ordonanţă de urgenţă(OUG) privind modificarea unor măsuri fiscal-bugetare, precum posibilitatea stabilirii, în anumite...
Ultima oră
Pe aceeași temă