13.9 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăLifestyleSay yes - cursuri online de limba engleză pentru copii de la...

Say yes – cursuri online de limba engleză pentru copii de la Docentisimo

Începutul de sezon cald vine, de regulă, cu dorința de a petrece cât mai mult timp la exterior. Copiii adoră joaca în parc și orice activitate afară. Totuși, acest timp minunat al copilăriei nu poate fi lăsat să treacă pur și simplu. Ori studiul unei limbi străine începe să prindă contur încă din faza de preșcolar. Cei mici oricum au contact cu limba engleză prin prisma jocurilor, a desenelor animate, așadar înscrierea acestora la un curs de limba engleză vine cu o completare și aprofundare a limbii engleze în viața celor mici. 

 

Cât de devreme nu este prea devreme?

Teama este de a nu încărca programul unui copil, de a nu suprasolicita într-atât încât din dorința de a-l atrage spre ceva nou să nu fie creat exact opusul. Specialiștii vorbesc despre fenomenul capacității unui copil de a absorbi noi informații într-un ritm mai alert decât ar face-o un adult. La vârsta preșcolară cei mici pot fi deja activi la cursuri online de engleza pentru copii. Totul trebuie însă adaptat vârstei lor.

Cursuri de acest gen au loc la Docentisimo. Sunt online, ca o adaptare la vremurile actuale. Este însă pe de-o parte mai practic pentru participanți, pentru că nu mai trebuie să se deplaseze, nu mai este necesar să își facă un program special, o rută ce are în vedere destinația unde are loc un curs. Numim în termeni moderni, optimizarea timpului.

Așadar, cu o bună conexiune la internet și un device de care cei mici nu sunt străini în zilele noastre, pot fi urmate cu ușurință cursuri de engleza pentru copii. Iar la Docentisimo există principiul adaptării studiului la vârsta cursantului, precum și a metodelor de predare.

 

Ce este diferit la Docentisimo

Vorbim despre o abordare diferită de cea clasică. Ideea este că cei care participă la un curs de engleză să fie atrași de ceea ce fac, nu să facă din obligație. În cazul copiilor mai totul se rezumă la joc și joacă. Așadar studiul trebuie adaptat de așa natură încât să fie atractiv pentru cei mici, să fie o joacă practică și benefică din punct de vedere educațional.

Grupele de copii sunt restrânse, pentru ca profesorul să aibă suficient timp pentru fiecare cursant în parte. În plus, se mizează destul de mult și pe partea interactivă a celor din grup. Este încurajată comunicarea și sunt atinse toate aspectele de interes pentru a studia limba engleză la nivel complex – speaking, writing, reading.

Materialele didactice sunt și ele adaptate, astfel încât preșcolarii au parte de lecții fun, cu flashcarduri, materiale suport video și nu numai.

Dar dacă nu o să îi placă? Din teama de nu a alege greșit unii părinți sunt sceptici. Dar la Docentisimo vor avea parte de un curs gratuit, primul, cel de acomodare. Astfel, pot fi cântărite toate aspectele până când să fie luată o decizie, inclusiv partea practică și testată.

Pentru cei interesați cei de la Docentisimo organizează și cursuri în perioada de vară. Detalii în pagina oficială.

 

Contact:

+40 766 29 77 00

cursuri@docentisimo.ro

Cele mai citite

Premierul spaniol Pedro Sanchez ia o pauză de la îndatoririle publice: „ Am nevoie să mă opresc şi să mă gândesc”

„ Am nevoie să mă opresc şi să mă gândesc”, a spus Sanchez într-o scrisoare împărtăşită pe contul său de pe platforma X. „Am...

Rusia – Ucraina, ziua 770: Biden vrea să trimită arme Kievului chiar de săptămâna această

Preşedintele american, Joe Biden, a afirmat că Statele Unite vor "începe să trimită arme şi echipamente în Ucraina chiar din această săptămână", după ce...

Joe Biden a promulgat legea ce prevede pachetul de ajutor pentru Ucraina, Israel și Taiwan

Preşedintele american Joe Biden a promulgat miercuri proiectul lege foarte disputat, care prevede un nou ajutor în valoare de 95 de miliarde de dolari...
Ultima oră
Pe aceeași temă