16 C
București
luni, 30 septembrie 2024
AcasăLifestyleSandu îi dă replica lui Burleanu: Șobolanul-șef va dispărea cât de curând

Sandu îi dă replica lui Burleanu: Șobolanul-șef va dispărea cât de curând

Mircea Sandu i-a răspuns lui Răzvan Burleanu, după ce actualul șef al FRF îl compara pe Sandu cu un șoare care trebuie eliminat. Sandu a declarat despre Burleanu că șobolanul-șef trebuie să dispară cât de curând.

Mircea Sandu și Răzvan Burlean sunt într-un conflict deschis, care s-a agravat în ultimele zile, după ce cei doi oficiali au ajuns în pragul procesului. În timp ce Burleanu se simte amenințat de Sandu în problema validării votului prin care a fost ales, în martie, președinte al FRF, Mircea Sandu îi reproșează acestuia că a încălcat clauza de confidențialitate a contractului său de rentă viageră.

"Şoarecii vor dispărea imediat de la Casa Fotbalului. Şobolanul-şef care e acolo va dispărea cât de curând, cu şoarecii pe care i-a adus. Vor dispărea curând. Au venit cu o sacoşă de plastic, şobolanul a venit cu şoriceii după el, dar şoriceii vor să roadă şi ei, dar nu-i lasă lumea fotbalului. Cine face fotbalul românesc de râs, dacă el în loc să se ocupe de fotbalul românesc are o obsesie cu numele meu? Nu o să ajungă nici la 0,02 la sută din ceea ce am creat eu pentru fotbalul românesc. În primul rând pentru că nu va avea timpul necesar. Şi îmi pare rău că nu va sta prea mult să se facă de râs defintiv şi irevocabil. Nu e valid, poate că şi membrii afiliaţi îşi vor da seama că au votat un personaj despre care nici el nu ştia că există. Nu conduce el federaţia, ci altă persoană de lângă el conduce. Nu e Chivorchian, acolo e altceva. Oamenii din ţară au ajuns la o anumită concluzie, vom trăi şi voom vedea ce se va întâmpla. E adevărat că rozătoarele se înmulţesc repede, dar vor dispărea toţi. Om trăi şi om vedea. Trebuie să se teamă", a declarat Sandu, conform Mediafax.

Preşedintele de onoare al FRF afirmă că nu a intenţionat niciodată să intre într-un "război" cu succesorul său la preşedinţia federaţiei, afirmând că are şi martori în acest sens. "Nu e un război între mine şi el. Două luni nu am avut nicio problemă, e treba lui cum se organizează, nu m-a interesat. Când a început continuu să spună de Sandu Mircea că vrea preşedinţia federaţiei, că vrea nu ştiu ce… El foloseşte mereu numele meu. Eu nu l-am deranjat, nu l-am atacat. Am făcut un gest normal şi l-am prezentat la Astana tuturor somităţilor din fotbal prezente şi cu asta basta. Am doi martori care pot confirma că pe 6 martie, în biroul pe care îl ocupă ilegal, mobilat de mine, a spus că nu vrea să fie pe o poziţie de adversitate cu mine. Că are nevoie de experienţa mea", a mai spus Sandu.

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, l-a atacat dur, marţi, într-o conferinţă de presă, pe predecesorul său, Mircea Sandu, comparându-l pe acesta cu un şoarece, care ar trebui eliminat printr-un proces de deratizare.

Cele mai citite

România a atras investiții străine directe de 6,74 miliarde de euro în 2023, cu mult mai puțin față de un an în urmă

România a atras investiții străine directe (ISD) de 6,74 miliarde de euro în 2023, în scădere semnificativă față de recordul de 10 miliarde de...

Revoluția subterană a lui Nicușor Dan „îngroapă” 45 de km de conducte noi

Primarul Capitalei a reamintit că anul trecut au fost reabilitate țevi pe o lungime de 50 de km Într-o postare pe Facebook, primarul Nicușor...

Capcane digitale: Falsificatori de pagini web care dau asistență juridică

Rețeaua înșelătoriilor online promite asistență juridică falsă pentru recuperarea fondurilor pierdute în investiții Poliția Română avertizează asupra unor noi modalități de înșelăciune în mediul online....
Ultima oră
Pe aceeași temă