27.9 C
București
sâmbătă, 15 iunie 2024
AcasăLifestyleE confirmat! Scarlett Johansson e însărcinată cu al doilea copil!

E confirmat! Scarlett Johansson e însărcinată cu al doilea copil!

Zvonurile cu privire la cea de-a doua sarcină a lui Scarlett Johansson au apărut în luna mai a acestui an, după ce actrița a refuzat să participe la premiera celui de-al doilea film „Black Widow”, în care are rolul principal. Cu toate astea, actrița nu a confirmat nici infirmat știrile apărute în presă, iar de atunci nu a avut nicio apariție publică. 

De această dată însă, soțul ei, Collin Jost a confirmat pentru pagesix.com că Scarlett Johannsson este gravidă și a spus că abia așteaptă să devină tată.

„O să avem un copil. E minunat!”, a declarat comediantul Collin Jost.

Johansson, în vârstă de 36 de ani, are deja o fiică de 6 ani pe nume Rose dintr-o căsătorie anterioară cu francezul Romain Dauriac.

Scarlatt Johansson s-a căsătorit cu Collin Jost în cadrul unei ceremonii discrete, care a avut loc în octombrie 2020, după trei ani de relație.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Conferința internațională din Elveția privind pacea în Ucraina s-a deschis

Conferinţa internaţională privind pacea în Ucraina, organizată la cererea Kievului, s-a deschis astăzi la Burgenstock, în Elveţia.Şefi de stat şi de guvern şi alţi...

Cristian Diaconescu susținut la Președinția României de un partid surpriză

Fostul ministru de Externe, Cristian Diaconescu, este disperat după imagine și funcții, fapt care este în căutare de susținători pentru a candida la...

Germania, victorie la scor contra Scoției, în primul meci de la EURO 2024

Germania a învins seara trecută, la Munchen, scor 5-1, echipa naţională a Scoţiei, în meciul de debut al Campionatului European de fotbal EURO 2024. Scorul...
Ultima oră
Pe aceeași temă