16.8 C
București
duminică, 12 mai 2024
AcasăLifestyleRafturi metalice pentru magazinul tau

Rafturi metalice pentru magazinul tau

Rafturile metalice compacte, dar incapatoare, vor ajuta la depozitarea vizibila a marfurilor in magazin. Aceste dispozitive iti vor permite sa aranjezi  in mod convenabil alimentele, materialele de uz casnic si alte tipuri de produse. De asemenea, astfel de echipamente pot fi utilizate pe podeaua de tranzactionare pentru a plasa produse. Raturile metalice pot fi achizitionate de pe site-ul https://rafturionline.ro/ro/rafturi-metalice/rafturi-magazin.

Caracteristici si specificatii
Rafturile metalice pentru un magazin comercial pot fi confectionate din diverse materiale, cum ar fi otel zincat sau metal acoperit cu pulbere. In functie de materialul utilizat si de caracteristicile de proiectare, exista diferite tipuri de astfel de echipamente, care pot suporta diferite sarcini maxime. O distanta suficienta intre ele, permite aranjarea marfurilor generale. Rafturile pot fi amplasate de-a lungul peretilor, in colturi sau in mijlocul unei camere. Modelele cu panouri perforate sunt potrivite pentru articole mici. Multe accesorii suplimentare (rafturi, cosuri, carlige) iti permit sa  creezi propriul sistem de depozitare si sa il schimbi cu usurinta, daca este necesar.

Beneficii rafturi metalice
Rafturile de comercializare din metal pentru magazine sunt intr-adevar o solutie potrivita pentru organizarea rapida a spatiului de depozitare a marfurilor. Pot fi asamblate rapid, daca este necesar, demontate si mutate intr-un loc nou. Raftul metalic este usor de mentinut pentru ca toate produsele sunt la vedere. Accesul fiabil va permite cumparatorilor sa ia orice articol cu usurinta. Structurile de colt vor ajuta la utilizarea fiecarui centimetru de spatiu. Pentru a crea un interior armonios si finisat, este recomandabil sa utilizezi  structuri din aceeasi serie.

Oferta magazinului rafturionline.ro
Magazinul online rafturionline.ro ofera spre achizitionare  modele fiabile si simple de rafturi metalice pentru dezvoltarea afacerii tale. Sortimentul include rafturi metalice universale usor de montat in orice spatiu comercial. Produsele sunt fiabile si au o durata lunga de viata, iar acest lucru se datoreaza materialului de calitate.

Utilizarea rafturilor metalice insulare
Pachetele si cutiile de dulciuri, fursecuri, prajituri necesita o abordare speciala: este important nu numai sa aranjezi cu atentie produsele, ci si sa le faci vizibile pentru cumparatori, astfel incat nimeni sa nu uite sa cumpere dulciuri. Cea mai buna solutie este utilizarea echipamentelor concepute special pentru aceste domenii de produse. In catalogul magazinului online, vei gasi rafturi metalice insulare pentru dulciuri, concepute pentru instalarea in centrul spatiului. Constructiile insulare nu numai ca ofera vizibilitate maxima, ci permit sa utilizezi in mod eficient zona utilizabila si sa deschizi noi oportunitati pentru zonarea magazinului.

Caracteristici si sortimente
Rafturile metalice insulare sunt capabile sa reziste la sarcini foarte grele, rafturile in sine fiind stabile si durabile, usor de asamblat, demontat si deplasat dintr-un loc in altul. Gama de structuri metalice insulare pentru dulciuri si nu numai, este larga, sortimentul incluzand:

·        echipamente pentru amplasarea pe doua fete;

·        rafturi metalice de perete, perforate, pentru fixarea carligelor pentru produse;

·        modele de rafturi inalte si joase.

Fiecare model de raft insular pentru vanzarea de produse alimentare si industriale poate fi echipat cu rafturi de diferite adancimi. In procesul de dezvoltare a rafturilor metalice, expertii au oferit, de asemenea, posibilitatea de a ajusta inaltimea acestora. 

Sursa: Edcora.ro

Cele mai citite

Starea actorului Florin Piersic se ameliorează

Starea actorului Florin Piersic se ameliorează dar pacientul rămâne internat în spital, au anunțat, duminică, 12 mai 2024, atât conducerea spitalului cât și ministrul...

Starea actorului Florin Piersic se ameliorează

Starea actorului Florin Piersic se ameliorează dar pacientul rămâne internat în spital, au anunțat, duminică, 12 mai 2024, atât conducerea spitalului cât și ministrul...

Donald Tusk vrea să consolideze granița Poloniei cu Belarusul

Prim-ministrul polonez Donald Tusk a declarat, astăzi, că Varșovia începe lucrările pentru consolidarea întregii granițe estice, deoarece țara se confruntă cu ceea ce el...
Ultima oră
Pe aceeași temă