20.8 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleProducătoarea galei Oscar, despre Gaga şi Cooper, absenţa lui Donen din segmentul...

Producătoarea galei Oscar, despre Gaga şi Cooper, absenţa lui Donen din segmentul „in memoriam”

Despre cea de-a 91-a ediţie a galei, Gigliotti a spus: „A mers ceas. Cred că a fost tot ce speram”.

Gigliotti, care a pus în scenă evenimentul alături de Glenn Weiss, coproducător şi regizor al galei, a spus că şi înainte de controversa Kevin Hart ea a adus în discuţie posibilitatea de a organiza ceremonia fără o gazdă.

„Nimeni nu vrea să mă creadă când spun asta”, citează The Hollywood Reporter. „La jumătatea lui octombrie – pot demonstra asta, pentru că am avut discuţii cu Glenn şi iau notiţe – am vorbit despre o gală fără gazdă. Dacă eşti la cârma unui show care se desfăşoară mai rapid decât în trecut, şi te uiţi pe program, îţi dai seama că o gazdă presupune mult timp. Întotdeauna am crezut că show-ul poate funcţiona fără o gazdă”.

Conceptul a fost legătura dintre oameni pe care o creează filmele. De la succese precum „Black Panther”, „BlacKkKlansman”, „Bohemian Rhapsody” şi „A Star is Born”, ea a ajuns la ideea de a aduce prezentatori din afara industiei de film. Astfel, pe scenă au fost prezenţi jucătoarea de tenis Serena Williams, muzicianul Tom Morello, comicul Trevor Noah, congressman-ul John Lewis şi chef Jose Andres.

Legat de deschiderea făcută de Queen şi Adam Lambert, Gigliotti a spus: „Filmul a fost de mare succes. Noi ne prezentam unui public din întreaga lume. «Bohemian Rhapsody» a făcut 100 de milioane de dolari doar în Japonia. Dacă produci un eveniment care este difuzat în întreaga lume, a părut un mod logic de a deschide show-ul”.

Reprezentaţia susţinută de Lady Gaga cu Bradley Cooper a început fără o prezentare. Cei doi au urcat pe scenă direct din sală, lucru neobişnuit pentru gală. Gigliotti a explicat că actorul i-a dat mai multe idei bune. „Îmi este prieten, îl iubesc pe omul ăsta, şi este foarte deştept. El şi Lady Gaga au lucrat la întreaga idee de a face «Shallow» mai mult ca un film decât ca un show”.

Unul dintre momentele inedite ale galei l-a reprezentat coborârea lui Keegan Michael Key din tavanul sălii, precum Mary Poppins, pentru a o prezenta pe Bette Midler, care a cântat piesa „The Place Where Lost Things Go” din filmul „Mary Poppins Returns”. Producătoarea a admis că a avut mari emoţii să îl vadă pe Key timp de şapte-opt minute atârnat în aer. „Aveam inima în gât. Şi m-am gândit că suntem nebuni, dar a mers. Este un tip foarte atletic, a făcut asta de o sută de ori mai bine decât profesionistul care a venit cu atelajul”.

Din momentul „in memoriam” a lipsit cineastul Stanley Donen, care a murit sâmbătă, la vârsta de 94 de ani. Un comitet al Academiei, şi nu producătorii, decide cine este prezentat în acest segment, care, anul acesta, a fost acompaniat de dirijorul venezuelean Gustavo Dudamel şi cei 64 de membri ai Los Angeles Philharmonic. 

„Nu a fost decizia mea, producătorii nu se ocupă de in memoriam”,a  spus Gigliotti, care a sugerat că muzica a fost coodonată perfect cu imaginile, iar adăugarea uneia în ultimul moment ar fi fost foarte dificilă. „Nu cred că ar fi fost posibilă includerea lui Stanley Donen anul acesta, dar sunt sigură că va fi anul viitor”.

Donna Gigliotti nu a primit încă oferta de a produce gala din 2020, însă a mărturisit că aşteaptă propunerea.

Marele câştigător al celei de-a 91-a gale a premiilor Oscar, care a avut loc duminică, a fost „Green Book”, de Peter Farrelly, iar cele mai multe trofee, patru, au revenit filmului biografic „Bohemian Rhapsody”.

Cele mai citite

O femeie de 31 de ani a fost reținută pentru efectuarea repetată de intervenții chirurgicale estetice minim invazive

O femeie în vârstă de 31 de ani a fost reţinută pentru 24 de ore, urmând să fie prezentată magistraţilor cu propunere legală, pentru...

Premierul Ciolacu anunță că programul supermarketurilor NU se modifică în weekend

Supermarketurile nu se închid în weekend și nici nu vor avea program modificat. Premierul Marcel Ciolacu anunță că nu este benefică această măsură. „Vreau să...

Maestrul Victor Rebengiuc și actrița Mariana Mihuț au primit titlul de „ Cetățean de Onoare” al Ploieștiului

Actorii Mariana Mihuţ şi Victor Rebengiuc au primit, miercuri, titlul de cetăţean de onoare al municipiului Ploieşti, în cadrul unei şedinţe extraordinare a Consiliului...
Ultima oră
Pe aceeași temă