Pilar Rubio, sexy și după a 4-a naștere

Pilar Rubio, soția căpitanului lui Real Madrid, Sergio Ramos, a șocat internetul când a dezvăluit cum arată corpul ei la doar 20 de zile de la nașterea celui de-al patrulea copil.

Share

Rl online 0 comentarii

19.08.2020 - 22:46

Proaspăta mămică s-a afișat la piscină, îmbrăcată într-un costum de baie sexy, unde s-a relaxat sub soarele torid al Spaniei alături de cei patru copii. Ultimul și cel mai tânăr membru al familiei, Maximo Adriano, a sosit pe lume pe 26 iulie.

Pilar a postat o fotografie cu toți cei patru copii, cu titlul: „Cei patru fantastici”.

Cei 4,9 milioane de urmăritori de pe Instagram au reacționat imediat, fiind uimiți peste măsură de cât de bine arată Pilar la atât de puțin timp de la naștere. „Superwoman și copiii ei” și „Femeia fantastică” au fost cele mai populare comentarii pe care le-au postat internauții pe profilul soției lui Ramos.

Anunțul nou-născutului a fost făcut chiar de celebrul tătic, Sergio Ramos, atunci când acesta a postat o fotografie din spital cu soția și micuțul: „Sunt extrem de fericit să vi-l prezint pe Maximo Adriano. S-a născut la 18:56 și a cântărit 3,270 kg”.

Ramos și Pilar au deja trei băieți: Sergio, de cinci ani, Marco, de patru ani, și Alejandro, care va împlini doi ani în martie.

În vârstă de 42 de ani, Pilar a fost votată cea mai sexy femeie din lume de revista FHM din Spania în 2008 și 2009.

Comentarii