Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Există vreo legătură între piatra de construcţii, amenajări şi tradiţiile greceşti.?

Piatră naturală şi festival grecesc la Piatra online

Piatra online a dovedit că este chiar o legătură foarte puternică şi a organizat ieri, 8 august, un adevărat festival grecesc, care a inclus muzică, dansuri, vinul şi excelentele preparate culinare tradiţionale greceşti

Share

Ion Diamandi 0 comentarii

Actualizat: 09.08.2019 - 20:48

Tot acest festival grecesc s-a desfăşurate în contextul şi decorul oferitede showroomul Piatra online din Aleea Teişani nr.137, un decor în care nenumăratele sorturi şi modele de piatră au fost aranjate de designerii din echipa Piatra online astfel încât să ofere un cadru excelent oricărei manifestări culturale, oricărui tip de petrecere.

Este cunoscut faptul că Grecia este o ţară muntoasă, cu multă piatră de calitate excelentă. În plus, grecii folosesc cu mare iscusinţă piatra naturală în construcţii şi amenajări de mii de ani, fiind un exemplu şi o excelentă sursă de inspiraţie pentru proiecte. Astfel decorurile de piatră naturală sunt şi cele mai plăcute pentru organizarea de evenimente.

Ambianţă grecească: piatră, mare, case mediteraneene

De ce o astfel de petrecere? Răspunsul a fost oferit de doamna Mariana Brădescu-Constantinescu, Managing Partner la Piatra online, care a declarat cu ocazia evenimentului că Grecia a fost principala sursă de inspiraţie în proiectele firmei iar piatra de Kavala a fost printre primele oferte ale firmei pentru proiectele din România.

Greek For You şi ansamblul Ilios la petrecerea Piatra online

Şi ce merge mai bine, tot conform tradiţiei greceşti după o afacere bună decât o petrecere pe cinste! De altfel, în zilele noastre, Grecia a devenit destinaţia turistică cea mai îndrăgită de către români, la eveniment numeroşii invitaţi fiind familiarizaţi cu toate tradiţiile greceşti, apreciind la maxim vinul, bucatele, muzica şi interpreţii greci. Formaţia Greek For You şi ansamblul Ilios au interpretat cu mult suflet numeroase hituri populare dar şi cântece şi dansuri mai puţin cunoscute care au mers la inima românilor. Bineînţeles că Zorba nu putea lipsi iar petrecerea a durat până noaptea târziu.

Comentarii

loading...