Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Tinerii artişti de la Liceul de Arte Plastice „Nicolae Tonitza” au prezentat la Galeria Galateca în cadrul evenimentului METAMORFOZA URBANA 2018, colecţii de modă extrem de spectaculoase şi inventive

Parade de modă dedicată ecologiei şi inspiraţiei tradiţionale româneşti

În perioada 17 – 20 aprilie AOPISCC – Filiala Bucureşti (Asociaţia Operatorilor şi Prestatorilor din Industria Serviciilor de Curăţenie şi Conexe Bucureşti) a organizat la Galeria Galateca evenimentul METAMORFOZA URBANA 2018

Share

Ion Diamandi 0 comentarii

Actualizat: 23.04.2018 - 21:41

În excepţionala ambianţă oferită de operele de artă ale artiştilor consacraţi Luminiţa Gliga şi Alexandra Teacă precum şi a celor ale colegilor de la liceu participanţi la concurs au avut loc şi alte evenimente surpriză.â

 

Cele mai spectaculoase şi care au atras din plin aplauzele vizitatorilor au fost fără îndoială cele două parade de modă realizate de elevii de la Liceul de Arte Plastice „Nicolae Tonitza” secția de design vestimentar, sub îndrumarea şi coordonarea prof. Ilinca Manole.

Super creaţii şi super modele cu profesoara Ilinca Manole

Aceştia  au conceput o colecţie de modă cu elemente de inspiraţie tradiţională românească intitulată “Metamorfoze ale iei”, tot ei fiind şi modelele de prezentare, pe care au prezentat-o marţi, 17 aprilie, la vernisajul expoziţiei  “Geneză şi continuitate pe Terra”.

Vineri, 20 aprilie, în încheierea evenimentului, acelaşi colectiv a prezentat o excepţională colecţie de modă, şi anume, ţinute vestimentare inspirate dintr-o frumoasă epocă istorică, Renaissance, realizate numai din resturi de materiale – hârtie şi carton.

Ultime retuşuri

 

Elevii din calsa a XI-a au dovedit excepţionale calităţi de creativitate şi inventivitate prin combinaţii deosebit de spectaculoase de modele, materiale şi culori precum şi ingeniozitate în prezenatrea modelelor.

Puteţi să vă convingeţi din bogata galerie de fotografii de la aceste evenimente. Noi ne facem datoria de a menţiona numele tuturor acestor artişti şi să felicităm şi pe  doamna prof. Ilinca Manole care i-a îndrumat cu deosebită măiestrie:

Alice Bîlă, Andreea Ispas, Bianca Neacşu, Ana-Maria Velcescu, Olivia Ioan, Elena Voicu, Maria Benţia, Alexandra Costin, Denisa Miloş, Andreea Puiu, Teodora Tudor, Paula-Irina Berbeniţă, Ioana dade, Daiana Ion, Angela Mohammad-Halimeh, Yimiao Pan, Elena Ranetescu

 

 

Comentarii