Pantalonii – must-have de primăvară

Chiar dacă abia așteptăm să scăpăm de hainele groase, de multe ori pantalonii sunt nedreptățiți.

Share

Diana Moldoveanu 0 comentarii

31.03.2019 - 18:11

Departe de a fi o piesă vestimentară plictisitoare, pantalonul poate deveni un aliat de nădejde, versatil, chiar spectaculos, în funcție de felul în care îți organizezi ținutele. Tocmai de aceea, pe lângă nelipsiții jeanși, pantalonii ar trebui să-și facă loc în garderobă. Iată și câteva criterii după care să-i alegi.

Culoarea

Dacă te uiți acum în dulap, cu siguranță nota dominantă de culoare este negru/bleumarin închis. Dar pantalonii pot deveni o piesă centrală în ținutele de zi cu zi dacă au culoarea/imprimeul potrivite. De exemplu, primăvara poți merge către culori precum roz, fucsia, verde, lila, iar când temperaturile cresc – către galben, bleu și mai ales imprimeuri.

Croiala

Pantalonii perfecți sunt greu de găsit, mai ales când cele mai multe femei nu au dimensiuni de revistă. Tocmai de aceea, este important să găsești croiala care îți scoate cel mai bine în evidență atuurile. Poate ai nevoie de pantaloni care să subțieze șoldurile, să te înalțe sau să adauge pe ici-colo, în cazul în care îți lipsesc câteva kilograme.

Stilul

Strâns legat de croială. Poate îți plac pantalonii pană, dar aceștia nu arată deloc bine pe tine. Palazzo sunt încă în tendințe, dar, din nou, nu se potrivesc oricărei siluete. Există, desigur, reinterpretări ale fiecărei croieli, astfel încât un anumit stil să se muleze pe orice siluetă.

Versatilitatea

Pantalonii pot fi purtați cu teniși, cu stiletto, cu botine, cu ghete, cu platforme… Cu cămașă, un top sport, tricou, pulover etc. Pot fi office, casual sau eleganți. Un costum cu pantalon poate fi purtat și cu stiletto, și cu pantofi sport, fiind astfel o dublă ținută. Ține de combinații și de accesorii. Prin urmare, dacă alegi pantaloni într-o cromatică uni, neutră, mergi către accesorii glam: bijuterii, eșarfe, chiar pălării. Sau pantofi și genți în culori îndrăznețe. Cu siguranță ținutele tale nu vor fi plictisitoare!

Comentarii