13.2 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăLifestyleO adolescentă susține că a făcut 50 de operaţii pentru a arăta...

O adolescentă susține că a făcut 50 de operaţii pentru a arăta ca Angelina Jolie

În timp ce unii i-au spus tinerei în vârstă de 20 de ani că arată ca un zombie sau au comparat-o cu un cadavru al unei mirese, alţii au analizat imaginile cu ochi critic şi i-au spus că este doar machiată şi că are abilităţi în Photoshop, lucru pe care Sahar a părut că îl confirmă.

Fata a dezvăluit recent ce impact poate avea editarea fotografiilor, după ce a distribuit două poze pe contul său de Instagram. Postarea a strâns peste 5.000 de aprecieri. Imaginile relevă cum arăta Tabar înainte şi după ce s-a machiat, transformându-se total în vedeta sa preferată, Angelina Jolie.

În imaginea din partea dreaptă, Sahar poartă lentile de contact albastre, buzele ei sunt mult mai mari, iar pomeţii par total modificaţi.

Internauţii cred că pozele lui Sahar sunt o combinaţie între Photoshop, operaţii estetice şi abilităţi în machiaj, însă deşi iniţial fana lui A.J. a declarat că are o rinoplastie, iar buzele îi sunt mărite cu acid hialuronic, pozele contrazic aceste lucruri, iar majoritatea apariţiei sale este construită prin tehnologie.

Tânăra a confirmat că de fiecare dată când face o fotografie se machiază în diferite personaje amuzante, iar apoi editează imaginile.

Cele mai citite

Emma Răducanu, eliminată de Iga Swiatek în semifinalele turneului de la Stuttgart

Jucătoarea poloneză de tenis, Iga Swiatek, ocupanta locului 1 în clasamentul WTA și principala favorită la turneul WTA 500 de la Stuttgart, Germania, s-a...

Corespondentul rus de război Semion Eremin a fost ucis într-un atac cu drone

Corespondentul rus de război Semion Eremin, care lucra pentru cotidianul rusesc Izvestia, a fost ucis vineri într-un atac cu drone ucrainene în sud-estul Ucrainei,...

Lamborghini va fabrica o ediție limitată a variantei Huracan

Lamborghini a prezentat o ediție specială a modelului italian, cu patru vopsele deosebite, stil camuflaj. Au fost produse doar 12 exemplare, toate fiind deja...
Ultima oră
Pe aceeași temă