Foto Arhiva

Nunta Regală: Cum va fi tortul ales de prinţul Harry şi de Meghan Markle pentru nuntă

Tortul ales de prinţul Harry şi de Meghan Markle pentru nuntă va fi unul netradiţional, iar la pregătirea sa au lucrat şase cofetari timp de cinci zile, a dezvăluit Claire Ptak, creatoarea de prăjituri care a semnat designul tortului, citată de Reuters.

Share

Valentina Vlădoi 0 comentarii

Actualizat: 18.05.2018 - 12:02

Potrivit lui Ptak, creaţia sa seamănă mai degrabă cu o "instalaţie" decât cu tort tipic de nuntă, iar în compoziţia sa nu au fost folosite ingredientele alese în mod tradiţional de familia regală.

Astfel, Meghan şi Harry, care îşi vor uni destinele sâmbătă, 19 mai, într-o ceremonie care va avea loc la Castelul Windsor, au decis să renunţe la tradiţia regală a tortului de fructe, optând în schimb pentru un tort cu lămâi şi flori de soc, acoperit cu o glazură de unt şi decorat cu flori proaspete - în ton cu aromele de sezon.

"Atunci când am fost rugată pentru prima dată să ofer o idee de tort, am venit cu o selecţie de arome şi desene, iar cei doi au luat decizia împreună", a povestit ea pentru BBC.

Ptak, în prezent proprietara cofetăriei Violet Bakery, este originară din California şi a lucrat la Chez Panisse din Berkeley, sub conducerea cunoscutului chef Alice Waters, înainte de a se muta la Londra. În acest oraş ea şi-a deschis propria afacere, vânzând iniţial prăjituri preparate acasă la un stand din Broadway Market, în estul Londrei.

Comentarii