Sursa foto: https://www.facebook.com/search/photos?q=prin%C8%9Bul%20philip%20la%20spital

Moștenitorul tronului britanic își vizitează tatăl la spital

Prințul Charles a ajuns sâmbătă la Spitalul Regele Edward al VII-lea din Londra în care este internat tatăl său, ducele de Edinburgh, conform BBC.

Share

Cătălin Șerban 0 comentarii

Actualizat: 20.02.2021 - 18:13


Soţul reginei Elisabeta, în vârstă de 99 de ani, a fost internat marţi seara la Spitalul Regele Edward al VII-lea din Londra, conform unei informări a Palatului Buckingham.

Potrivit unei surse regale, nu este vorba despre o internare de urgenţă, iar ducele a fost transportat la spital cu maşina.

Conform aceleiaşi surse, citate de CNN, boala nu este legată de Covid-19.

Ducele a fost internat ca „măsură de precauţie” pentru o „stare de rău”, la recomandarea medicului său.

Prinţul Philip s-a retras din viaţa publică în 2017 şi, din cauza vârstei sale înaintate, a ajuns de mai multe ori la spital în ultimii ani. În decembrie 2019, soţul reginei Elisabeta a II-a a primit tratament medical pentru o afecţiune preexistentă.

Ducele s-a născut în 1921 în Corfu, Grecia, având strămoşi englezi, ruşi, germani şi danezi. Philip şi regina Elisabeta s-au căsătorit pe 20 noiembrie 1947.

Atât prinţul Philip, cât şi regina Elisabeta au primit cel puţin o doză de vaccin anti Covid-19.

Prințul Philip, soțul Reginei Elisabeta a II-a, a fost internat în spital. Prințul Philip se simte rău de câteva zile, însă starea sa nu ar avea legătură cu coronavirusul.

Prințul Filip a fost internat marți seară în spital „ca măsură de precauție” după ce s-a simțit rău, au declarat reprezentanții Palatului Buckingham, conform BBC.

Prințul Philip, în vârstă de 99 de ani, a fost dus la Spitalul Regele Edward al VII-lea din Londra.

O sursă de palat a declarat pentru BBC că ducele a mers la spital cu mașina, unde a fost internat ca măsură de precauție, la sfatul medicului său. Este de așteptat să rămână în spital pentru câteva zile de observație și odihnă.

Sursa citată a declarat că prințul Philip se simte rău de câteva zile, dar starea sa nu are legătură cu coronavirusul.

Comentarii