18 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyleMoștenitorul tronului britanic își vizitează tatăl la spital

Moștenitorul tronului britanic își vizitează tatăl la spital

Soţul reginei Elisabeta, în vârstă de 99 de ani, a fost internat marţi seara la Spitalul Regele Edward al VII-lea din Londra, conform unei informări a Palatului Buckingham.

Potrivit unei surse regale, nu este vorba despre o internare de urgenţă, iar ducele a fost transportat la spital cu maşina.

Conform aceleiaşi surse, citate de CNN, boala nu este legată de Covid-19.

Ducele a fost internat ca „măsură de precauţie” pentru o „stare de rău”, la recomandarea medicului său.

Prinţul Philip s-a retras din viaţa publică în 2017 şi, din cauza vârstei sale înaintate, a ajuns de mai multe ori la spital în ultimii ani. În decembrie 2019, soţul reginei Elisabeta a II-a a primit tratament medical pentru o afecţiune preexistentă.

Ducele s-a născut în 1921 în Corfu, Grecia, având strămoşi englezi, ruşi, germani şi danezi. Philip şi regina Elisabeta s-au căsătorit pe 20 noiembrie 1947.

Atât prinţul Philip, cât şi regina Elisabeta au primit cel puţin o doză de vaccin anti Covid-19.

Prințul Philip, soțul Reginei Elisabeta a II-a, a fost internat în spital. Prințul Philip se simte rău de câteva zile, însă starea sa nu ar avea legătură cu coronavirusul.

Prințul Filip a fost internat marți seară în spital „ca măsură de precauție” după ce s-a simțit rău, au declarat reprezentanții Palatului Buckingham, conform BBC.

Prințul Philip, în vârstă de 99 de ani, a fost dus la Spitalul Regele Edward al VII-lea din Londra.

O sursă de palat a declarat pentru BBC că ducele a mers la spital cu mașina, unde a fost internat ca măsură de precauție, la sfatul medicului său. Este de așteptat să rămână în spital pentru câteva zile de observație și odihnă.

Sursa citată a declarat că prințul Philip se simte rău de câteva zile, dar starea sa nu are legătură cu coronavirusul.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Sorina Pintea, condamnată la închisoare

Sorina Pintea, fost ministru al Sănătăţii, a fost condamnată la 3 ani şi 6 luni cu executare, printr-o sentinţă pronunţată, astăzi, de Tribunalul Cluj."În...

Deficitul bugetar a crescut, după primul trimestru

Deficitul bugetar a urcat la 2,06% din Produsul Intern Brut după primele trei luni din acest an, soldul negativ cifrându-se la 35,88 miliarde de...

Conducerile școlilor, umplute de activiști de partid, din timp pentru alegeri

Cred că în acest moment a devenit clar pentru toată lumea că Ligia Deca nu este un ministru al Educației, deși ocupă această funcție,...
Ultima oră
Pe aceeași temă