19.1 C
București
miercuri, 22 mai 2024
AcasăLifestyleMIHAI CONSTANTINESCU. DURERE ȘI DOR.

MIHAI CONSTANTINESCU. DURERE ȘI DOR.

 ”Era prototipul de adolescent veșnic, el cânta la chitară, el iubea fetele, florile, cățeii, copiii.”, a spus Corina Chiriac, potrivit Mediafax.

Dispariția artistului i-a îndurerat pe artiștii din showbiz-ul românesc.

„A fost unul din marii artiști ai copilăriei mele…Mai târziu a fost unul dintre OAMENII care mă făceau să mă simt norocos că fac ce fac și onorat că ne cunoaștem personal. Mihai Constantinescu era atât de plin de energie, că simpla lui prezența te umplea și pe tine de viață. Era atât de îndrăgostit de muzică și atât de dedicat publicului, încât te făcea și pe tine să iubești fiecare vers din cântecele sale. Era un artist adevărat, era un om special, era UNUL și unic-Mihai Constantinescu! Mulțumim că ați fost și că NE-ați fost, maestre!”, a subliniat Cătălin Măruță.

„Vorbind despre moartea lui Mihai Constantinescu, o analistă zice că artiștii oldies but goldies nu mai au succes…

E habarnistă ! Generația goldies a muzicii ușoare nu duce lipsă de succes, de apariții media, de notorietate sau de săli de spectacole sold out.

Influența e marea pierdere a generației goldies. În țările de lângă noi, legendele muzicale sunt influenceri în showbizul actual. Alla Pugacheva (70) face jocurile in Rusia, Lepa Brena (59) e regină în Serbia și Omega sunt influenceri puternici în Ungaria.

Nu-i pun la socoteală pe cei ca Mc’Cartney (77) sau Mick Jagger (75) influenceri world wide.”, a evidențiat Dan Negru, într-o postare, pe Facebook.

”Greu de spus în cuvinte, durerea pe care o am acum…! Nu mi-aș fi imaginat vreodată că prietenul meu de o viață, Mihai Constantinescu, ne va părăsi atât de devreme…! Încă nu pot să accept acest lucru…! De ce, Mihai, de ce??? Dumnezeu să te odihnească în pace și Lumină! Drum bun, într-o Lume Minunată!!! Doamne, ai grijă de Mihai…!!!”, a spus Petre Magdin.

„Mihai al nostru drag! Al meu de o viață! Mi-ai colorat copilăria, mi-ai condus pașii în adolescență și m-ai primit în sufletul tău ca prieten drag toată viața! Am împărțit cu atâta bucurie sute de scene, de platouri de filmare și simt acum că s-a rupt ceva în mine! E atât de tristă despărțirea fizică! Doare cumplit! Nu știe nimeni ce este după…. dar sper cu toată ființa mea că ne vom mai juca precum doi copii așa cum am făcut o mereu aici! Simona, te îmbrățișez și-ți sunt alături! Condoleanțe!”, a scris Anca Țurcașiu, pe pagina sa de Facebook.

 

Cele mai citite

VIDEO. Neil Lennon, primele declarații după ce a preluat banca tehnică a Rapidului

Neil Lennon, noul antrenor al Rapidului, a susținut astăzi prima conferință de presă de la instalarea pe banca tehnică a giuleștenilor. Nord-irlandezul a afirmat...

tbi bank a obţinut un profit net de 11,3 milioane euro în primul trimestru din acest an, cu aproape 40% mai mult decât în...

tbi bank anunţă că a obţinut un profit net de 11,3 milioane euro în primul trimestru din acest an, cu aproape 40% mai mult...

Bătaie în Parlament: Florin Roman, bătut de Dan Vîlceanu -VIDEO

Au apărut primele imagini cu bătaia din Parlament, între Dan Vîlceanu şi Florin Roman, care a avut loc în antecamera sălii de plen, în...
Ultima oră
Pe aceeași temă