Meghan, ducesa de Sussex, hărţuită de presă la fel ca prinţesa Diana

Mass-media o hărţuieşte pe Meghan Markle la fel ca pe prinţesa Diana, care a murit în urma unui accident de maşină la Paris în timp ce era urmărită de paparazzi, a spus prietenul ei actorul George Clooney, potrivit Reuters.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 12.02.2019 - 19:00

Clooney şi soţia sa Amal au participat la nunta lui Meghan şi a prinţului Harry, fiul prinţesei Diana, anul trecut, când actriţa americană a devenit noul membru al familiei regale britanice. 

Ducesa de Sussex, aşa cum este cunoscută acum, aşteaptă un copil în această primăvară, lucru care a suscitat un interes uriaş din partea presei. 

"O urmăresc pe Meghan Markle peste tot, este vânată şi denigrată", a declarat Clooney revistei australiene WHO. "Este o femeie însărcinată în şapte luni şi este hărţuită şi vânată la fel ca Diana şi istoria se repetă", a spus actorul. 

Weekendul trecut, unele publicaţii au dat detalii despre o scrisoare intimă pe care Meghan i-ar fi trimis-o tatălui ei. "Nu vă pot spune cât de frustrant este", a afirmat Clooney. "Doar să vezi publicată o scrisoare de la fiică către tatăl ei, cred că este un lucru iresponsabil şi sunt surprins de asta". 

Luna trecută, cinci dintre prietenii apropiaţi ai lui Meghan Markle au declarat pentru revista People că ducesa a îndurat "minciuni şi neadevăruri" şi hărţuiri din partea multora şi ei sunt îngrijoraţi de cum o vor afecta toate acestea pe ea şi pe copil. 

În 2016, la scurt timp după ce relaţia dintre ea şi Harry a devenit publică, prinţul a transmis o declaraţie prin care critica mass-media pentru că a intrat în viaţa privată a lui Meghan, afirmând că presa a suspus-o unui "val de abuzuri şi hărţuiri". 

Harry şi fratele său mai mare, prinţul William, al doilea în ordinea succesiunii la tron, au avut o relaţie tensionată cu presa de la moartea mamei lor, prinţesa Diana, care şi-a pierdut viaţa la Paris, în 1997, în timp ce maşina ei era urmărită de paparazzi pe motociclete. 

Comentarii