Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Marc Anthony a devenit cel mai bine plătit artist latin din istorie

Superstarul Marc Anthony a semnat un acord în valoare de 160 milioane de dolari pentru efectuarea unei serii de turnee ce se vor derula timp de câţiva ani. Este cel mai mare contract din istorie semnat de un artist latin.

Share

Marilena Dan 0 comentarii

Actualizat: 20.06.2018 - 10:23

Contractul parafat între Marc Anthony şi CMN, cel mai mare producător de concerte latine şi evenimente sportive, a fost intermediat de reţeaua de marketing Cardenas şi Agenţia Magnus Talent. În cadrul acordului de peste 160 de milioane de dolari, CMN va servi ca promotor exclusiv al concertelor lui Marc Anthony ce vor avea loc în America de Nord, America Centrală, America de Sud şi Caraibe. Vor fi organizate mai multe cicluri de turnee. O serie de concerte vor avea loc şi în Europa.

Cu acest acord, Marc Anthony stabileşte un nou precedent în industria de divertisment live, primind cea mai mare compensaţie materială acordată vreodată unui artist latin. 

Câştigător a şase premii Grammy 

Marc Anthony a câştigat de şase ori premiile GRAMMY® şi Latin GRAMMY®. Turneele sale anterioare au fost incluse în mod constant în topul publicaţiilor de top din industria muzicală (de exemplu, POLLSTAR şi Billboard), unde starul american de origine portoricană a fost adesea singurul artist latin din industria muzicii clasat printre alte vedete globale de pop, rock şi country.

Marc Anthony este unul dintre cei mai influenţi artişti ai timpului său şi un adevărat ambasador al muzicii şi culturii latine. El a primit nenumărate certificări de aur şi platină de la Asociaţia Industriei de înregistrare din America (RIAA), fiind creditat cu peste 30 de hit-uri pe Billboard şi peste 4,7 miliarde de vizionări pe YouTube. Ultimul său album, Marc Anthony 3.0, lansat pe 23 iulie 2013, a primit un premiu American Music; o nominalizare la premiul GRAMMY®; cinci Premios Lo Nuestro; două Premios Juventud; zece premii Billboard Latin Music; trei Premii Billboard; şi o recunoaştere specială din partea reţelei de televiziune Univision.
Pe lângă muzica şi realizările sale cinematografice, în 2012, artistul a lansat Fundaţia Maestro Cares, care a găzduit o serie de colectări de fonduri în beneficiul organizaţiilor non-profit, dar şi pentru construcţia unor orfelinate în America Latină.  
În septembrie 2017, Marc Anthony şi Agenţia Magnus au creat alianţa artiştilor şi sportivilor „Somos Una Voz” care a contribuit la acordarea de ajutor umanitar în zonele lovite de uragane din sudul Statelor Unite, Mexic, Puerto Rico, precum şi în alte locuri afectate din Caraibe. Concertele teledon organizate sub deviza ”Somos Una Voz”, prezentate de Marc Anthony şi Jennifer Lopez, au fost transmise în direct de MTV şi de toate marile televiziuni din America latină, înregistrând audienţe-record.

Comentarii

loading...