Luptătoarea Eve Torres, atac la Donald Trump

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 25.02.2020 - 08:31

Actriţă, dansatoare, model, instructoare de arte marţiale şi fostă luptătoare de wrestling, Eve Torres Gracie s-a consacrat în WWE, acolo unde a câştigat de trei ori centura „Divas”. De curând, frumoasa șatenă l-a atacat pe președintele Statelor Unite, Donald Trump, pentru faptul că nu știe să se comporte cu reprezentantele sexului frumos.

Americanca în vârstă de 35 de ani l-a acuzat pe Trump, printr-o postare făcută pe contul oficial de Instagram, de faptul că nu ştie să se comporte cu o femeie şi că a fost agresiv cu ea în cadrul unei şedinţe foto.

„Abia aştept să am un preşedinte care să nu pipăie femeile şi să nu le trateze ca pe nişte obiecte. Am făcut poze cu mii de bărbaţi în baze militare, la evenimente WWE sau la sesiuni de autografe. Foarte puţini m-au apucat şi m-au zmucit aşa cum a făcut-o el, fără să mă cunoască. Desigur, pe vremea aceea credeam că e de datoria mea să stau ca o floricică la poze şi să mă prefac că sunt drăguţă cu acest miliardar”, a declarat fosta campioană WWE.

În 2010, revista Pro Wrestling Illustrated a desemnat-o pe Eve Torres drept a cincea cea mai bună luptătoare din lume. De-a lungul timpului, contestatara lui Trump a apărut în numeroase seriale, dar şi în filme precum „The Scorpion King 4: Quest of Power” sau „Skiptrace”.

Comentarii