sursa: funerarealexandru.ro

Lucruri importante pe care trebuie sa le cunosti atunci cand ai nevoie de servicii funerare

Sunt momente pline de tristete si apasatoare, incat cea mai buna alegere in astfel de momente este solicitarea ajutorului unei firme de servicii funerare

Share

Redacția Online 0 comentarii

01.10.2019 - 18:22

Tuturor ni se intampla la un moment dat sa trecem prin momente mai putin fericite, asa cum este decesul unei persoane apropiate. Sunt momente pline de tristete si apasatoare, incat cea mai buna alegere in astfel de momente este solicitarea ajutorului unei firme de servicii funerare Bucuresti.


Au experienta necesara dar si profesionalismul atat de important pentru a te ajuta sa organizezi o ceremonie de inmormantare ca la carte, ce va arata respect pentru persoana plecata dintre noi?


Ofertele sunt numeroase, iar durerea resimtita in acel moment nu te va ajuta sa gandesti prea limpede, astfel incat o alegere buna este dificil de facut. De aceea ti-am pregatit cateva sfaturi pe care ar trebui sa le ai in vedere atunci cand cauti ajutorul unei firme de servicii funerare Bucuresti.


Alege sa colaborezi doar cu o firma care respecta ultimele norme legislative


Iti doresti cu siguranta o colaborare fara surprize neplacute, asa ca ar trebui sa alegi o firma de servicii funerare care respecta ultimele modificari legislative. Astfel, profesionalismul si experienta sunt garantate si, mai mult decat atat, vor obtine mult mai usor documentele necesare de la autoritatile implicate in astfel de momente.


Ajutorul de deces


De cele mai multe ori, un astfel de eveniment te ia prin surprindere. Prin urmare, sansele sa ai ceva bani pusi deoparte pentru cheltuieli neprevazute sunt destul de mici. In acest sens, ajutorul de deces reprezinta un sprijin financiar de mare ajutor. Cu toate acestea, nu este chiar simplu sa il obtii.


In cazul firmelor de servicii funerare care pun accent pe profesionalism si calitate, vei primi sprijinul necesar pentru a obtine mai usor un certificat medical constatator de deces, pentru a putea obtine astfel mai usor si ajutorul de deces.


Ba chiar exista firme de care se ocupa de toate demersurile pentru obtinerea acestui ajutor, oferind servicii funerare pe baza acestui ajutor oferit de stat.


Pregatire si transport pentru persoana decedata


Pregatirea si transportul persoanei decedate sunt lucruri ce necesita efectuate pentru a arata in primul respectul fata de aceasta si totodata pentru ca aspectul sau ce va ramane in memoria tuturor sa fie cat mai decent. Prin urmare, imbalsamarea persoanei defuncte trebuie realizata doar de catre personal specialist autorizat in acest sens intr-o incapere care sa respecte ultimele standarde europene.
Astfel, firma contractata pentru servicii funerare trebuie sa iti puna la dispozitie acest serviciu si totodata sa iti garanteze faptul ca respecta toate normele impuse de autoritatile competente.
In ceea ce priveste transportul persoanei decedate, acesta ar trebui sa fie oferit de catre firma cu care ai ales sa colaborezi pentru organizarea ceremoniei de inmormantare.


Articolele funerare


Traditia dar si datoria de a arata regretul fata de trecerea in nefiinta a unei persoane dragi ne impune pregatirea unei ceremonii de inmormantare ca la carte, implicand astfel mai multe articole funerare. Aici sunt incluse si aranjamentele de flori care nu pot lipsi de la un astfel de eveniment.
Iar daca vei alege sa colaborezi cu o firma care da dovada de experienta si profesionalism, vei primi o varietate de recomandari pentru aranjamentele florale. Atat coroanele de flori cat si jerbele sau buchetele de flori, toate ar trebui sa se regaseasca in oferta unei firme de pompe funebre cu experienta.


Parastas


Iar in final, va mai trebui sa ai in vedere si parastasul pe care trebuie sa il organizezi timp de 7 ani dupa inmormantare. Acesta mai este cunoscut si cu numele de pomenire. Este important sa ai posibilitatea de a solicita firmei de servicii funerare pachetele pentru inmormantare, dar si celelalte accesorii necesare unei pomeniri traditionale.
In cazul in care gasirea unei firme de pompe funebre in Sectorul 6 ti se pare coplesitoare, poti merge la sigur alegand serviciile firmei Funerare Alexandru.

Comentarii