13.9 C
București
sâmbătă, 21 septembrie 2024
AcasăLifestyleReal Madrid a câştigat Supercupa Europei. Real- FC Sevilla 2-0

Real Madrid a câştigat Supercupa Europei. Real- FC Sevilla 2-0

Real Madrid a câştigat Supercupa Europei după ce a învins cu 2-0, FC Sevilla. Ambele goluri ale partidei au fost marcate de Cristiano Ronaldo.

Echipele de start:

Real Madrid: 1. Cassillas (GK) (C), 3. Pepe, 4. Ramos, 5. Fabio Coentrao, 15. Carvajal, 8. Kroos, 10. James Rodriguez, 11. Bale, 19. Modric, 7. C. Ronaldo, 9. Benzema.

Rezerve: 13. Navas (Gk), 2. Varane, 12. Marcelo, 17. Arbeloa, 22. Di Maria, 23. Isco, 24. Illarramendi.

Antrenor: Carlo Ancelotti

FC Sevilla:13. Beto (GK), 2, Fazio (C), 3, Fernando Navarro, 21. Pareja, 23. Coke, 4. Krychowiak, 6. Daniel Carrico, 17. Suarez, 20. Vitolo, 22. Vidal Parreu, 9. Bacca.

Rezerve: 25. Barboso (GK), 5. Figueiras, 11. Samperio, 12. Iborra, 26. Luismi, 10. Reyes, 14. Aspas.

Antrenor: Unai Emery

Oficiali:Mark Clattenburg (central), Simon Beck, Stuart Burt (asistenţi), Darren England (rezervă), MIchael Oliver, Anthony Taylor (adiţionali) – toţi sunt din Anglia

 

Este un meci special pentru Gareth Gale care nu a jucat niciodată la o echipă galeză de seniori, dar poate câştiga. În această seară, un trofeu în faţa propriilor fani. Supercupa Europei aduce faţă în faţă Real Madrid, campioana Europei, echipa celui mai scump fotbalist din lume, şi câştigătoarea Ligii Europa, FC Sevilla, un duel spaniol, la fel ca cel din finala Champions League. Este pentru a patra oară când în Supercupa Europei se întâlnesc două echipe din aceeaşi ţară şi a doua oară când trofeul este disputat de două echipe din Spania, după întâlnirea din 2006, dintre Barcelona şi Sevilla, câştigată de Sevilla.

Real Madrid are experienţă în Supercupa Europei unde a mai jucat de trei ori. A câştigat o singură dată, acum 12 ani, după o finală cu olandezii de la Feyenoord. În celelalte două întâlniri, Real a pierdut cu Chelsea- în 1998, şi Galatasaray, doi ani mai târziu.

Campionul mondial Kroos va debuta azi pentru Real Madrid. Alături de el va fi starul columbiei, James Rodriguez.

FC Sevilla are şi ea o Supercupă a Europei, în 2006 când a învins Barcelona, cu 3-0. Un an mai târziu, Sevilla a pierdut în faţa lui AC Milan.

Peste 8000 de fani spanioli vor lua cu asalt arena din Cardiff, câte 4000 pentru fiecare dintre cele două combatante.

 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă