19.6 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăLifestyleLiga I: Steaua a învins Ceahlăul cu scorul 1-0. Cine a fost...

Liga I: Steaua a învins Ceahlăul cu scorul 1-0. Cine a fost unicul marcator

Echipa Steaua Bucureşti a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), formaţia Ceahlăul Piatra Neamţ, într-un meci din etapa a XXII-a a Ligii I, informează Mediafax.

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Rusescu, în minutul 16, cu un şut de la marginea careului mare, după o respingere greşită a defensivei gazdelor.

În minutul 90+5, arbitrul Marcel Bîrsan i-a acordat al doilea cartonaş galben şi l-a eliminat pe Markovici (Ceahlăul Piatra Neamţ) după o fază confuză.

Ceahlăul Piatra Neamţ: Calancea – Markovici, Buden (Gorea '28), Ichim, Slavickas – Ad. Gheorghiu (Achim '55), Wellyson, Kneif (Chitoşcă '70) – Popadiuc, V. Balint, Ştefănescu. Antrenor: Ze Maria.

Steaua Bucureşti: Arlauskis – Papp, Tamaş, Varela, Guilherme – Prepeliţă, Breeveld – Ad. Popa (Stanciu '90+6), Chipciu (Ţucudean '86), Tănase – Rusescu (Iancu '60). Antrenor: Constantin Gâlcă.

Cartonaşe galbene: Markovici '32, '90+5, Popadiuc '59, Ichim '66, Calancea '69 / Papp '55.

Cartonaş roşu: Markovici '90+5.

Arbitri: Marcel Bîrsan (central) – Sebastian Gheorghe, Ionuţ Bobe (asistenţi) – Grigore Botescu (rezervă).

Observatori: Marian Dorobanţu, Cătălin Popa.

Meciul a început cu o întârziere de 15 minute din cauza ninsorii. Suporterii echipei gazdă au ajutat la îndepărtarea zăpezii de pe terenul de joc.

Cele mai citite

Cu ajutorul unui implant dentar, zâmbetul nu (mai) are vârstă!

Dantura joacă un rol esențial nu doar în funcționalitatea zilnică, ci și în stima de sine și în aspectul estetic. Pentru multe persoane în...

Tensiunea mică: cauze, simptome și tratament

Tensiunea arterială reprezintă forța cu care sângele împinge împotriva pereților arterelor atunci când este pompat de inimă. Dacă valorile sale scad sub 90/60 mmHg,...

Impact între un microbuz și un autobuz, în Gorj. Zece persoane au fost rănite

În aceasta dimineață la ora 5.50, polițiștii au fost sesizați prin apelul 112, cu privire la faptul că, în comuna Runcu, sat Răchiți, din...
Ultima oră
Pe aceeași temă