23.2 C
București
luni, 23 septembrie 2024
AcasăLifestyleLiga I: Botoșani - U Cluj 1-0, în etapa a V-a. Ilie...

Liga I: Botoșani – U Cluj 1-0, în etapa a V-a. Ilie Năstase a dat startul!

FC Botoşani a învins, pe teren propriu, cu 1-0, Universitatea Cluj, în cea de a a V-a etapă a Ligii I. Lovitura de start a meciului a fost dată de fostul tenismen Ilie Năstase.

Botoșănenii au obținut victoria prin golul înscris de Vașvari, în minutul 73, care a transformat un penalti acordat de centralul partidei, Adrian Cojocaru. Portarul clujenilor, Veselovsky, a avut o intervenție neregulamentară la Batin.

Botoşani a evoluat în formula: Curileac – Homei, Tincu, Ngadeu, Acsinte – Ianc (Croitoru '46), Danci, Vaşvari – Martinus, Batin (Ngankan '84), Ivanovici (Svichi '46).

Mihai Teja (Universitatea Cluj) a folosit echipa: Veselovsky – Jovanovici, Skvorc, Ninu, Muşat – Bucşa (Cristocea '78), Lungu – Boutadjine, Calcan (Stojanovici '46), Viveiros – Mengolo (Jula '79).

Leo Grozavu a obținut cea de a doua victorie consecutivă, după ce în etapa precedentă FC Botoșani a învins tot cu 1-0 Oțelul.

Cojocaru a acordat 5 cartonașe galbene: Acsinte '17, Danci '52, Batin '53 (Botoșani) / Calcan '10, Veselovsky '72 (U Cluj). O prezență inedită pe stadionul din Botoșani a fost cea a fostului tenismen Ilie Năstase, care a dat startul partidei.

Cele mai citite

Ciolacu promite revoluția medicală: Investiții masive în fiecare județ

În PNRR sunt prevăzute peste două miliarde de euro pentru modernizarea infrastructurii sistemului sanitar Invitat la evenimentul ”Viitorul se construieşte azi! Sănătatea unei naţiuni pleacă...

Două minivacanțe la sfârșit de an, dintre care una ar putea să aibă șapte zile

Guvernul ar putea acorda mai multe zile libere suplimentare în perioada sărbătorilor de Crăciun și Revelion, creând astfel minivacanțe prelungite pentru angajați. De Crăciun,...

Crin Antonescu: Klaus Iohannis are ca obiectiv principal preluarea conducerii Partidului Național Liberal

Fostul lider al PNL, Crin Antonescu, a declarat într-o emisiune la Antena 3 că, în opinia sa, Klaus Iohannis are ca obiectiv principal preluarea...
Ultima oră
Pe aceeași temă