8.7 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăLifestyleLaura Cosoi: „Tot anul a fost cu multe frici, anxietati, panici”

Laura Cosoi: „Tot anul a fost cu multe frici, anxietati, panici”

Deși vorbește rar despre stările sale interioare, actrița și-a deschis sufletul pe rețelele de socializare, unde, a făcut o retrospectivă a anului care s-a încheiat în urmă cu 2 săptămâni. 

Laura povestește că mai are nevoie de timp ca anumite răni să i se închidă și că cel mai rău a durut-o trecerea în neființă a tatălui său:

„Sfarsitul de an 2020 a fost tare greu pentru noi. Atat de greu incat imi era teama sa o spal pe Luna de frica sa nu pateasca ceva si sa moara. De fapt tot anul a fost un roller coaster de stari. A fost cu bune, dar si cu multe frici, anxietati, panici. Eu sunt un om optimist, peste medie as spune, dar in ultima perioada imi era din ce in ce mai greu sa vad plinul paharului. Poate ca a obosit si optimismul si a cerut o pauza. Acum sa revina in viata mea cu forte proaspete. Tot in 2020 am intampinat si probleme despre care nu am povestit. Nu pentru ca le pun sub pres, ci pentru ca vreau sa treaca repede si vreau sa-mi amintesc de lucrurile minunate care mi se intampla, pentru se intampla in fiecare zi, cumva.
Tragand linie, cel mai frumos si plin de insemnatate moment din viata anului 2020 a fost faptul ca am dat viata si Vera a venit in lumea noastra ca o adevarata minune! Tare mult am asteptat-o si evident ca ne-a dat o lectie din prima: rabdare, dragi pariniti si surioara! Cel mai greu moment a fost plecarea lui tati la Domnul si desi timpul trece dorul creste! Nu exista clipa sa nu ma gandesc la el, la viata lui, la noi impreuna, la lucrurile atat de prezente din relatia noastra chiar si acum, cand nu mai este!
Durerea nu va trece, stiu, dar sper sa gasesc lumina de la capatul tunelului si sa nu ma mai intreb nimic, ci sa iau totul asa cum vine! Greu, foarte greu…Langa mine insa este Cosmin. El este plasa mea de salvare, omul cu care vorbesc pana raman fara cuvinte, gura mea de aer, echilibrul, forta si dragostea nemarginita! Dupa 9 ani stiu ca el este baza familiei noastre!
Si peste toate astea, se aseaza in bratele mele Rita care imi sterge lacrimile si ma mangaie. Este atat de mica, dar buna si inteleapta! Ce minune de copil, cum se ingrijoreaza daca ma aude suspinand si cum ma anunta ca Vera are nevoie de mine…
Toate astea fac parte din viata, invat sa le imbratisez, sa ma bucur ca am trait stari de implinire desavarsita, ca am depasit momentele de cumpana, ca pot sa zambesc in continuare!
Pe lumea asta suntem energie, emotie, muzica, aer, apa, iubire…viata! Sa ne bucuram de ea!”, a scris Laura Cosoi pe rețelele de socializare. 

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Baby Nest-ul de la Marianne’s Goodies: Soluția ideală pentru somnul și joaca în siguranță a bebelușilor

Descoperă cum Baby Nest-ul de la Marianne's Goodies, un brand românesc de inovație în domeniul articolelor pentru bebeluși, asigură o tranziție lină și sigură...

Alexandru Maxim, spectacol în Turcia! Românul a dat un gol și a pasat decisiv în victoria lui Gaziantep

Mijlocaşul român Alexandru Maxim a contribuit decisiv la victoria echipei sale, Gaziantep FK, cu scorul de 2-0, în fața formației Kasimpaşa, din etapa a...

Gata cu gătitul. Liviu Dragnea trece la treburi serioase și își deschide o afacere în domeniul comerţului cu ridicata de material lemnos

Conform informațiilor obținute de Economica.net din Monitorul Oficial, fostul politician Liviu Nicolae Dragnea a înființat recent firma LND Trading. Această companie este controlată de...
Ultima oră
Pe aceeași temă