Credit foto - Facebook

Laura Cosoi: „Tot anul a fost cu multe frici, anxietati, panici”

Pentru Laura Cosoi anul 2020 a fost în culori gri. Bun pentru că a adus-o pe lume pe fiica sa, Vera, și cu tristeți pentru că tatăl sau s-a stins din viață din cauza coronavirusului.

Share

Bianca Ion 0 comentarii

14.01.2021 - 14:59

Deși vorbește rar despre stările sale interioare, actrița și-a deschis sufletul pe rețelele de socializare, unde, a făcut o retrospectivă a anului care s-a încheiat în urmă cu 2 săptămâni. 

Laura povestește că mai are nevoie de timp ca anumite răni să i se închidă și că cel mai rău a durut-o trecerea în neființă a tatălui său:

„Sfarsitul de an 2020 a fost tare greu pentru noi. Atat de greu incat imi era teama sa o spal pe Luna de frica sa nu pateasca ceva si sa moara. De fapt tot anul a fost un roller coaster de stari. A fost cu bune, dar si cu multe frici, anxietati, panici. Eu sunt un om optimist, peste medie as spune, dar in ultima perioada imi era din ce in ce mai greu sa vad plinul paharului. Poate ca a obosit si optimismul si a cerut o pauza. Acum sa revina in viata mea cu forte proaspete. Tot in 2020 am intampinat si probleme despre care nu am povestit. Nu pentru ca le pun sub pres, ci pentru ca vreau sa treaca repede si vreau sa-mi amintesc de lucrurile minunate care mi se intampla, pentru se intampla in fiecare zi, cumva.
Tragand linie, cel mai frumos si plin de insemnatate moment din viata anului 2020 a fost faptul ca am dat viata si Vera a venit in lumea noastra ca o adevarata minune! Tare mult am asteptat-o si evident ca ne-a dat o lectie din prima: rabdare, dragi pariniti si surioara! Cel mai greu moment a fost plecarea lui tati la Domnul si desi timpul trece dorul creste! Nu exista clipa sa nu ma gandesc la el, la viata lui, la noi impreuna, la lucrurile atat de prezente din relatia noastra chiar si acum, cand nu mai este!
Durerea nu va trece, stiu, dar sper sa gasesc lumina de la capatul tunelului si sa nu ma mai intreb nimic, ci sa iau totul asa cum vine! Greu, foarte greu...Langa mine insa este Cosmin. El este plasa mea de salvare, omul cu care vorbesc pana raman fara cuvinte, gura mea de aer, echilibrul, forta si dragostea nemarginita! Dupa 9 ani stiu ca el este baza familiei noastre!
Si peste toate astea, se aseaza in bratele mele Rita care imi sterge lacrimile si ma mangaie. Este atat de mica, dar buna si inteleapta! Ce minune de copil, cum se ingrijoreaza daca ma aude suspinand si cum ma anunta ca Vera are nevoie de mine...
Toate astea fac parte din viata, invat sa le imbratisez, sa ma bucur ca am trait stari de implinire desavarsita, ca am depasit momentele de cumpana, ca pot sa zambesc in continuare!
Pe lumea asta suntem energie, emotie, muzica, aer, apa, iubire...viata! Sa ne bucuram de ea!”, a scris Laura Cosoi pe rețelele de socializare. 

Citește totul despre:

Comentarii