10.4 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăLifestyleLady Gaga şi Bradley Cooper vor cânta 'Shallow' la gala premiilor Oscar

Lady Gaga şi Bradley Cooper vor cânta ‘Shallow’ la gala premiilor Oscar

Anunţul a fost făcut de Academia de Arte şi Ştiinţe Cinematografice de la la Hollywood, pe contul său de Twitter într-un mesaj succint: “Cooper. Gaga. Shallow. #Oscar”.

Alţi doi artişti Gillian Welch şi David Rawlings vor urca pe scenă pentru a interpreta o altă piesă nominalizată, “When a Cowboy Trades His Spurs for Wings”, aparţinând grupului The Ballad of Buster Scruggs.

Academia anunţase anterior că piesa “The Place Where Lost Things Go”, din filmul “Mary Poppins Returns”, va fi cântată de un invitat surpriză, în timp ce Jennifer Hudson va interpreta cântecul “I’ll Fight”, de pe coloana sonoră a documentarului “RBG”, piesă compusă de Diane Warren.

Se aşteaptă ca piesa “All the Stars”, din filmul “Black Panther”, să fie de asemenea inclusă în programul ceremoniei premiilor Oscar, deşi nu a fost încă anunţată oficial.

Filmul “Roma”, în regia lui Alfonso Cuarón, este marele favorit al actualei ediţii a premiilor Oscar, cu 10 nominalizări în total, la egalitate cu pelicula “The Favourite”, regizată de cineastul grec Yorgos Lanthimos.

Statueta pentru cel mai bun film va fi disputată de “BlacKkKlansman”, “Black Panther” – primul film cu supereroi care primeşte o nominalizare la această categorie regină – “Bohemian Rhapsody”, “The Favourite”, “Green Book”, “Vice”, “Roma” şi “A Star is Born”.

Cele mai citite

Patru arbitri români vor oficia la EURO 2024

O brigadă de patru arbitri români, în frunte cu Istvan Kovacs, va oficia la Campionatul European de fotbal din Germania, conform anunțului făcut astăzi...

Aerisirea în baie și reguli generale pentru a funcționa optim

Umiditatea excesivă din baie poate dăuna atmosferei generale, dar și nivelului de confort resimțit. Așadar, aerisirea corespunzătoare este obligatorie - atât pentru a asigura...

Din “Groapă” direct în “Clan”. Marius Manole: “Mă bucur că am ocazia să fac ceea ce îmi place”

Producția de mare succes a PRO TV-ului, serialul "Clanul", se apropie de final. Ultimele episoade aduc situații limită, suspans și personaje noi. Spre exemplu,...
Ultima oră
Pe aceeași temă