Lady Gaga s-a despărţit de logodnicul Christian Carino

Superstarul pop şi nominalizata la premiul Oscar Lady Gaga s-a despărţit de logodnicul ei, aceasta fiind a doua sa relaţie eşuată în trei ani, potrivit Reuters.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 20.02.2019 - 10:05

Un reprezentant al artistei în vârstă de 32 de ani a confirmat, marţi, că interpreta piesei "Shallow" şi Christian Carino, care este şi impresarul ei, au pus capăt logodnei. 

"Pur şi simplu nu a mers. Uneori relaţiile se sfârşesc", a declarat o sursă neidentificată pentru revista People. "Nu există o poveste dramatică". 

Zvonuri privind despărţirea au apărut cu câteva zile înainte de ceremonia premiilor Oscar de duminică. Gaga este nominalizată la categoria "cea mai bună actriţă" pentru rolul din filmul romantic musical "A Star is Born". 

Cântăreaţa va interpreta "Shallow" din "A Star is Born" pe scena de la Dolby Theater, melodie care este văzută drept favorită pentru câştigarea statuetei la categoria "cel mai bun cântec". 

Lady Gaga a anunţat în octombrie că ea şi Carino s-au logodit. Ei au început să se întâlnească în februarie 2017, la câteva luni după ce cântăreaţa încheiase o relaţie de cinci ani cu actorul Taylor Kinney. 

Gaga şi Carino au părut apropiaţi la gala Globurilor de Aur şi cea a Sindicatului Actorilor Americani din ianuarie, dar fanii au observat că ea nu mai purta inelul de logodnă când a cântat pe scena de la ceremonia premiilor Grammy, pe 10 februarie. 

Comentarii