10.3 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăLifestyleLa cât este estimată valoarea Instagram

La cât este estimată valoarea Instagram

Reţeaua socială Instagram, care tocmai a anunţat în urmă cu câteva zile depăşirea pragului de 1 miliard de utilizatori activi lunari, este aşteptată ca în următorul an să obţină venituri de peste 10 miliarde de dolari.

Anul următor Instagram ar putea aduce 16% din veniturile totale ale Facebook, comparativ cu cele 10,6% acontate, conform, eMarketer, în ultimul an.

Comparativ cu Facebook, Instagram are o rată mai mare de creştere a numărului de utilizatori. Se estimează că în următorii cinci ani Instagram va ajunge la 2 miliarde de utilizatori activi pe lună.

Un alt avantaj al Instagram vine din faptul că beneficiază de o audienţă mai tânără, ceea ce o face mai atractivă pentru companiile de publicitate.

Recent, Instagram a lansat IGTV, o secţiune de filmări cu o durată de până la o oră pe care Facebook o va monetiza cu siguranţă prin reclame.

Anul acesta, însă, majoritatea veniturilor vor fi generate tot de reclamele afişate în newsfeed.

Cele mai citite

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...

Rusia – Ucraina, ziua 766: Doi morți într-un atac cu drone asupra regiunii Belgorod

Un atac ucrainean cu dronă a făcut doi morţi în regiunea rusă de frontieră Belgorod, în vestul ţării, a informat guvernatorul local, în această...
Ultima oră
Pe aceeași temă