11.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăLifestyleJennifer Lopez, planuri serioase cu Ben Affleck. Ce plănuiesc să facă cele...

Jennifer Lopez, planuri serioase cu Ben Affleck. Ce plănuiesc să facă cele două vedete

Vedeta „Hustlers” și actorul din „Justice League” și-au reaprins recent povestea de dragoste, iar surse din jurul lor declară pentru presa de peste ocean că lucrurile merg atât de bine între cei doi, încât ar putea să se mute împreună „foarte curând”.

 „Ben și Jen petrec aproape fiecare noapte împreună când nu lucrează. Plănuiesc să se mute împreună foarte curând”, a declarat o sursă pentru publicația US Weekly.

Între timp, Jennifer a declarat recent că viața ei „nu a fost niciodată mai bună” după povestea de dragoste reaprinsă cu Ben, care a venit la scurt timp după ce a rupt logodna cu Alex Rodriguez.

Ea a spus: „Sunt foarte fericită”, i-a spus Jennifer Lopez, lui Zane Lowe de la Apple Music, luni. „Știu că oamenii se întreabă mereu: Ce mai faci? Care-i treaba? Ești bine? Despre asta e vorba. Nu am fost niciodată mai bine. Vreau ca oamenii mei cărora le pasă de mine – pentru că îmi pasă atât de mult de ei – să știe că am ajuns într-adevăr într-un loc din viața mea în care mă simt grozav pe cont propriu”.

 

 

Relația dintre cei doi avansează cu pași repezi. Ben și J-Lo încearcă să petreacă cât mai mult timp împreună și, deja, au făcut cunoștiință cu copiii lor. Jennifer are gemeni, în vârstă de 13 ani, alături de Mark Anthony, iar Ben 3 copii alături de fosta soție Jennifer Garner. 

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă