21.4 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleÎn ce top a ajuns Bucureștiul. Cum ajută internetul această clasare

În ce top a ajuns Bucureștiul. Cum ajută internetul această clasare

 Pe primele locuri s-au clasat Austin și Seul, iar Capitala României devansează mari orașe precum Paris, Los Angeles, Hong Kong sau Montreal.

Principalele puncte pentru care București a obținut locul 3 sunt banda largă de Internet de mare viteză la prețuri foarte mici, acoperire 5G completă în tot orașul, costul scăzut al chiriei și proeminența celui mai mare eveniment de gaming local, Bucharest Gaming Week, ajuns în 2020 la cea de-a patra ediție.

Mai mult, București are 1148 de job-uri in industria dezvoltatoare de jocuri video la 100.000 de persoane, mai mult decat Seul și New York.

Studiul a analizat 74 de oraşe diferite, cu o populaţie de cel puţin 500.000 de locuitori, fiind luate în calcul criterii precum disponibilitatea şi costurile de Internet de mare viteză, numărul evenimentelor de gaming și a competițiilor esports din ultimii 5 ani, locurile de muncă în industria dezvoltatoare de jocuri, acoperirea 5G, costurile hardware pentru jocuri şi costurile locuinţelor.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Hidroelectrica anunță că Barajul Izvorul Muntelui este în perfectă siguranță după seismul de joi dimineață

Hidroelectrica a anunțat că Barajul Izvorul Muntelui, unul dintre cele mai mari din Europa, este în perfectă siguranţă după seismul produs joi dimineață în...

Declarațiile lui Cristiano Bergodi, înainte de Universitatea Craiova – Rapid

Cristiano Bergodi, antrenorul Rapidului, spune că formaţia sa trebuie să joace cu încredere şi curaj pentru a câştiga toate cele trei puncte în meciul...

1 din 2 elevi, victimă a bullyingului

Un procent covârșitor de elevi - 81% - afirmă că au fost martori ai situațiilor de bullying în școala unde învață, în vreme ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă